sunnuntai 15. syyskuuta 2024

"Maahanmuutosta™" pari kysymystä

JOS lähdetään siitä fiktiosta mitä valtio itse itsestään sanoo ja julistaa ja mainostaa, valehtelee, että se on Kansan™ suojelija ja etujen ja turvallisuuden takaaja jne niin nin kysyisin siihen kuvitelmaan pohjautuen että ...


- Miten suomalaisten elintaso ja elämä ja turvallisuus paranee Maahanmuuton™ myötä ? Ja sen että muuttajat ovat alkeellisten primitiivirotujen alkeellisia edustajia.

- missä vaiheessa ja koska ja miten ja missä meiltä on kysytty haluammeko tänne YHTÄÄN KETÄÄN ?!

- oletteko maksaneet ihan KAIKEN ihan omalla palkallanne ? Vai maksattaneet uhreillanne ? Ja joita haukutte ja nimittelette ja uhkailette ja painostatte ja panettelette aivan totaalisen tauotta ja häpeämätä ja häikäilemättömästi ja kylmäverisesti.

- miten suomen ylimalkaista tasoa nostaa se että suomeen lapataan koko paskameren sisältö ? Se että suomeen lappaa pelkkiä älykääpiöitä primitiiviapinoita jotka ei ikinä keksineet vittu edes jumalauta saatana pyörää !!!!!!! ?? !!

- Miten MIKÄÄN osa "Maahanmuutosta™" on MITENKÄÄN ===> hyödyksi ja hyväksi suomelle ja suomalaisille ?

- millä tekosyyllä tarkalleenottaen selitätte ja oikeutatte tekonne ja maanpetoksenne ? Ja miksi että ole siitä vankilassanne valtiolaiset ITSE ?

- miten ja millätavoin, kuvitelmat uloslukien, SUOMEN kulttuuri ja mikä lie "kulttuurielämä" paranee Maahanmuuton™ funktiona ?

- mitä tarkoittaa enää nykyään olla suomesta tai suomalainen ? Tulevaisuudessa sitäkin mustavalkoisemmin. KUKA siis on suomalainen ? Kuka sen määrittää ? MIKSI sitä piti alkaa revitellä ja "määritellä" ylipäätään ? Kuka SEN oikeutti meidän KAIKKIEN yli ?

- onko Diversitetille™ eli Moninaisuudelle™ tai Monenkirjavuudelle™ jonkunlainen yläraja ja maksimi ja samoin "Maahanmuutolle™" ?!?

- miksi ja kenen ja keiden aloitteesta alkoi tämä koko hulluus, tämä nykyajan "Itsestäänselvä Luonnonvoiman kaltainen Laajamittainen Maahanmuutto™" ?!? Kansainvaellus, miehitys jne.

- millätavoin ja miksi ja miten mikään "Maahanmuutosta™" on mitään muuta kuin silkkaa paskaa ja ongelmia ja vaaraa suomelle ja suomalaisille ? Mikä osuus siitä on mitenkään edes siedettävää ?

- mistä taiotte ne Toisten Ihmisten Rahat saatanan torakat ja loiset, joilla itsekin KEHTAATTE siellä porskuttaa, joilla korvataan kaikki se LOPUTON Kankkulan Kaivo mihin MaMuilun takia suomalaisten kaikki rahat menee ja katoaa ?

- millä olette ajatelleet KORVATA tämän KAIKEN meille ja hyvittää tekonne ja sen GIGANTTISET seuraukset ja sen myrskyisän vanaveden ?

- mistä saitte sen erioikeuden kävellä ylitsemme vaikka "valta suomessa kuuluu kansalle" ja liititte meidät eurostoliittoon ja aloitte maanpetoksellisesti lapata tänne ventovieraita ulkopuolisia alkeellisia apinaolentoja ? Kuka tämän megapetoksen oikeuttaa ja miten ? Haluaisin tarkkoja tietoja.

- mikä on "valtion" merkitys ja funktio enää tässä tilanteessa ja siihen liittyen, millä verukkeella tai "legitimaatiolla" olette enää liikkeellä ? Te ETTE aja suomalaisten-suomalaisten ja suomen etuja ja asioita mutta suoraan päällemme ja ylitsemme ja olette ottautuneet vihollisiksemme ja sellaisina teitä kohdeltakoon, te olette ottautuneet kollaboratööreiksi ulkopuolisten ja vihollisten kanssa, täten valtion kuvitteellisinkaan "legitimaatio" on jo kaikonnut ja poissa ja on tyhjä ja mitätöity.

- milloin ja miten olette ajatelleet lähettää tänne pesiytyneet ulkolaiset pois ? Eli Kotiuttaa ne.


Tässä vain muutama näitä isoimpia ja itsestäänselvimpiä kysymyksiä.




Amen.

E.D video - seksikultti

 https://www.youtube.com/watch?v=VQf814IUgsc&ab_channel=TheJollyHeretic



Oho ja kappas vain, sangen erilainen erikoinen aihe Edillä tälläkertaa.

Mielenkiintoista ja mikä "mielenkiintoista" niinikää on että joku kommentoija tietää kysyä oliko kulttijohtaja kenties vallan juuuuuuuutalainen ?... ja niin nin, no oli se. Oli se sitten. Kappas vain ja perkele !

Hah. Whuptiduu.

Alatteko kenties ehkä havaita jonkinlaisen KAAVAN näissä asioissa ?? Halki vuosiTUHANSIEN ?!


...mä en  😁



Kiitti.

maahantungun hinta

 https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d9403997-b5cc-4315-9957-46e42a3edf56


Noni.

Elikkä NYT, ad 2024, alkaa ilta-virtsat väääähän leikkiä ajatuksella että eeeeeeeeeeehkä tätäkin nyt voisi varovasti koetellen leikkisästi mutta kuitenkin sen periaatteessa tavallaan, ei liian selkeästi kuitenkaan sitäkään, tuomitsevasti alkaa tavallaan ... ikäänkuin tutkia tai jotain. Eli mitä olemme HUUTANEET vittu saatana päät punaisena viimeiset 20 vuotta yhteen mittaan kaiken muun lomassa vitun kusipäät saatana !!

Eli jos voitaisiin edes MITATA ..KUUUUINKA syvällä paskassa rämmitään somppujen ym takia. JOS tällaista kauheeta RasististaIhmishirviöyttä™ voisi edes harkita joskus edes ajattelevansa.

Sellainen uutinen teille että teidän ei tarvitsisi käsittääkseni kauheasti itse edes enää laskea mitään sillä muistaakseni se pöllön näköinen junttiäijä Vaahteran Pave on jo laskenut nämäkin madonluvut kauan sitten. Senkun kilautatte kaverille.

Ja tämä laskeskeleva Vireeni on se tyyppi jota minä oli äänestää silloin, näemmä 2019, en tosin äänestänyt, minä en "äänestä", ja se taisi olla jossain väärässä piirissäkin tjns. Koska pitäähän "ehdokkaat" jakaa vieläpä "vaalipiireihin" jottei nyt KAIKKI "valtakunnassa" voisi sentään wilinili äänestää ketä vain...valtakunnallisesti !! "Päättämään Valtakunnallisista Asioista" ! Eheheiii. Pidetään pyörivät piirit pieninä.


Mutta enihuu, voimme kaikki todeta että hinta on aivan liikaa ja aivan käsittämätön ja heikottava, päätähuimaava ja KAMALA. Ja jotain mistä meiltä, talon oikeilta asukkailta, ei koskaan kysytty KERTAAKAAN MITÄÄN ! Saatanan paskapussit.

KAIKKI ja kissansa käsittää kyllä että esim tuolla Hollannin aivan jumalauta surrealistisen karmivalla luvulla maksettaisiin jo lähes kaikkien maiden kaikki velat kerralla pois, hynät tiskiin, ja jäisi varaakin vielä muutamaan Lamboon ja Porcheen. Mutta kun ei nin ei. Kun vihreät-kommunistiänkyrävittupäät on keplotelleet itsensä päättäviin asemiin niin länsi ja Suomi upotetaan vaikka väkisin. Ja uppoamassa ollaan sihisten. Toisaalta, ainakin uppoavat saatanan rotat itsekin tässä muiden mukana.

Nekruineen mussuineen kaikkineen.


Kiitti vain vitusti.


Amen.

lauantai 14. syyskuuta 2024

Mankibisnes

 https://www.youtube.com/shorts/O_WeFtRi6J0?feature=share



Hah... kappas vain. Tämä pitäisi lähettää kaikille poliitikoille ja kytille ja muille toisten ihmisten erotuomariksi ottautuville kusipäille ! Hahahaaa, osoittaa miten tavallista ja muinaista ja itsestäänselvää ja suoraviivaista ja normaalia kaikki tuollainen on.

Komsikomsaa.

perjantai 13. syyskuuta 2024

Kissansyöjät

 https://www.youtube.com/watch?v=yhhoDBrK7Yk&ab_channel=modernity




Niimpä, kuka uskoisi että haitilaiset, nuo Maa-planeetan seinähulluimmat sekopäisimmät alkeellisimmat alhaisimmat mielisairaimmat saatanallisimmat vuuduuhullut joita jopa muut nekrut pitää takapajuisina ja hirviöinä, söisi vallan kissoja ja koiria yms !?!?! Ai kauheeta, on se Trump niin tyhmä.


No.. kävi sitten ilmi että ne syö niitä. Mutta ne tekee sitä enemmän mm Maijjamissa joten tuo Springfield on vain sijaintina uudempi. Se on vielä aika kesyä siihen nähden mitä nuo demoniset meganeekerit syö siellä "omalla kotisaarellaan" johon ne on hätistetty ja suljettu kuin tartunnansaaneet zombit jossain elokuvassa, pois sivilisaation silmistä ja verilinjoista.


Voitte ihan tasan uskoa huviinne että syövät totta vitussa kuten aasialaisetkin, kissoja koiria kanoja ja mitä lie vain saavat ulkoa kiinni, kommenteissa tiedetään sanoa että mm puluja ja rottia jne ja ihmisiäkin. Ihan "peruskauraa" nekruille ja eritoten haitin superpsykoottisille sekosekopäille.


Ne on uskomattoman totaalista pohjasakkaa jopa bakteerien maailmassa, haitilaiset.


Se pitäisi palopommittaa ihan totaalisesti ihan heti, haiti.



Kiitti.


seonneet mannet

 https://www.is.fi/tampereen-seutu/art-2000010694190.html


Kuten arvelinkin, kyseessä oli vain mannet. Ei mitään hätää siis.

Tämä oli jo kolmas vai neljäs nyt ihan vähän ajan sisään kun nuo meidän aiemmat muslimimme on ammuskelleet. Niitähän oli missä lie siinä Jätkäsaaren-Ruoholahden kupeessa yksi tapaus ja toinen jossain  puunjuurella missä lie nevadassa ja nyt tämä. Ja sittenhän oli se Mäkkärin murha siellä paskaläjässä joka tunnetaan nimellä pitäjämäki - kamalaa seutua, ankeaa kuin mikä. Ja kuhisee kai kaikenlaista liejurottaa ja mannea.

Mutta en tiä mikä lie juttu, ehkä on ollut liian kuuma ja se saa mannet vähän sekoilemaan tai jotain. Mutta näitä nyt näyttäisi syntyvän ihan liukuhihnalta.

Taaskin, KAIKKI tämäkin olisi jäänyt tapahtumatta jos suomessa ei olisi mustaloisia.

Ehdotan edelleenkin niiden poistamista lopullisesti tahrimasta suomea.


Aamen.


sunnuntai 8. syyskuuta 2024

pääkirjoituksen kommenttia

 https://www.iltalehti.fi/paakirjoitus/a/6403a2d3-190e-47dc-b26e-ffcdfe32e941


Tämä on kaikki mennyt jo ihan absoluuttisen naurettavaksi. Koko hela tilanne, ja jota nämä rillipäiset ilta-hönöt sitten mankuu ja kommentoi pitkin "palstojaan" ja "artikkeleitaan" jne. 


Vittu mitä jos saatanan luumut vain aseistaisitte sen ukrainan tunkion tai sitten muurataan ainakin itäraja ihan konkreettiseksi MUURIKSI ja sekalaista sen tyyppistä.

Eritoten EUROOPAN maat saisi lapioida ukrainalle ihan rekkalasteittain pommia ja ohjusta ja mitä lie autosta panssarivaunuun. Olisi jo korkea aika litistää ryssät lopullisesti.

Ja MITÄÄN tästäkään ei olisi ollut ja tapahtunut jos länsi olisi pyrkinyt musertamaan ryssät viimeisen 100 vuoden aikana eikä keikuttamaan persettään ja liehittelemään niitä tunkkaisia iljettäviä vitun raakalaisryssiä, saatanan kommunistitollot lapamadot petturit ja perkeleet. Ehkä jos olisitte keskittyneet pitämään ryssät kaukana aseteknologiasta ettekä Koodaribussien™ Maahantuontiin™ yms.


En tiä.


Ehkä.

perjantai 6. syyskuuta 2024

Dr.Dissin kambäk !

 https://www.youtube.com/watch?v=XkaSTVagsgo&ab_channel=DrDisRespect




0_0 tä vttua !!? Näenkö minä jo näkyvä vai tekikö Dokki kambäkin !??! HOULIISSHIT !!!


KATTOKAA !! Jukolauta NYT puhutaan "kontentista" !!!!



keskiviikko 4. syyskuuta 2024

The Sign

 https://www.youtube.com/watch?v=Uim6a1BqpkA




Todella hyvin tehty ja laulettu versio wanhasta kunnon ysärihitistä. Noilla nykymuksuilla ^on paljon muitakin hyviä "koverointeja" kannattaa tsiigata.

Tässä on myös osviittaa kaikenlaisille rääpäleille räppikehareille viittomakielisille mauttomille Elämämkoulun™ huitojille mikä on jo vähän niinkuin MUSIIKKIA.

Ja triljoonasti parempaa kuin se teidän myötähävettävän vaivaannuttava kiusallinen alkeellinen mölynne ja huitomisenne ja pullistelunne, vitun keharit pellet.

Mutta eniwei, piti siis vain kehua tuota ^ biisiä ja tuota khaverbändiäkin kai.

Kattokaa.



(Ompahan SELKEÄ ja kirkas ja ymmärrettävä ja kaiketi "kuulas" tjns ? tuon lauluääni)

tiistai 3. syyskuuta 2024

sensuuri-kontrollia

https://www.is.fi/digitoday/esports/art-2000010664999.html


Kuvottavaa.


Täysin länsimaailmalle vierasta ja sen ja vapauden vastaista kuristavaa tukehduttavaa vihollistoimintaa eli ihan perus Nykyaikaa.


Ja ai kappas ! Ai kappas nyt vain.. luin loppuun onneksi ja siellä mitä minä olen sanonut vindikoidaan kerrankin ihan rehellisesti !!


Enkö minä ole jotain tämänsuuntaista sanonut... : "...ESL Faceit Groupin omistaa Saudi-Arabian valtion sijoitusrahasto..." ... :) hahahaa kappas nyt vain. Ettäkö oikein saudien ählämit ! 

Ju dount fakin sei ?!


Minähän saatana SANOIN !! Ne on NE ja kinkit ja ryssät aivan absurdien rahamääriensä kanssa kun on laittaneet lännen aivan absoluuttisen kaaoksen ja MEGAsotkun sekaan, tähän Kulttuurisodan™ psykoottiseen mielisairaaseen ultrakuvottavaan pyörremyrskyyn.


Saatanan vitun torakat jukolauta perkele !

AFD:n VOITTO !

 https://www.youtube.com/watch?v=kyqN6Cr1PM4



Ensinkin, siltäosin kuin minä tiedän mitään AFD:stä niin bravo !! Hienoa mahtavaa ja hyvä AFD !


Ja toisekseen, asiaan. Eli Saksassa AFD "Vaihtoehto Saksalle" on kerännyt nyt kommunististen maanpetturien ja Davosin saastojen oppityttöjen ja kulttipoikien mielestä liikaa Hoi Polloin tollojen ääniä...ja ilmeisesti taas Demokratian Pelastamiseksi™ vaaditaan demokratian de jure ja de facto sivuuttamista ja tuhoamista ja Kansan™ päälle häikäilemättömän armotonta paskomista. Got it.

Yhtä pahaa ja kuvottavaa ja syväpöyristyttävää ja ärsyttävän provosoivaa kuin se on naurettavaa ja imelän tyhmää ja alhaisen matalaälyisen lapsellista ja 100 %:sen ennustettavaakin. KUVOTTAVAA kaiken kaikkiaan. Kaikki nuo jotka on lippuineen kaduilla aukomassa tyhjää kusipäätään ja kailottamassa, tulisi vain ampua. Siinä paranisi maailma ja päästäisiin niin valtavasta määrästä niin totaalista ongelmajätettä eroon että se on kuin ryssän ja intian tunkiot vain KATOAISI yhdessä tunnissa ikäänkuin niitä ei olisi koskaan olutkaan. Se olisi jo LÄHES Paratiisi Maan Päällä.


Mutta aivan mahtavaa Saksalaiset ! Toivotaan että tämä rohkaisee kaikkia naurettavia pelkureita halki koko Euroopan ja suomenkin, EDES äänestelemään vähän rohkeammin tästedes ja tekemään kaikkensa jotta nuo mielisairaat satanistiset ultrakusipäiset petturihullut saadaan kammettua vallasta aivan aukottoman mustavalkoisesti ja täyslaidallisesti ja kokonaisvaltaisesti ja totaalisen absoluuttisesti ja koko valkoisten sfääri niistä termiiteistä puhdistetuksi. Muutoin meillä EI OLE tulevaisuutta. Ei ainakaan tässä ulottuvuudessa ja tällä planeetalla.

*

On aivan loputtoman kuvottavaa lukea kuinka iltasonnan joka saatanan näppäimistölle kykenevä vitun syöttiläs-loinen pullasorsa ja mitkä lie jukat pitkin Blogosfääriä mankuu nyt kuinka "putinistit / venäjämieliset voitti vaalit"... mistä kristus vittu te lobotomiapotilaat oikein puhutte ?!?! AVATKAA NYT VITTU NE TIHRUSLMÄNNE SAATANA !! 

MILLÄÄN tästä ei ole MITÄÄN tekemistä ryssän tai minkään muunkaan vastaavan kanssa !! MITÄÄN tästä ei olisi tapahtunut jollei maanpetturit olisi ottaneet yhtenä (!)suurena vapaamuurarisalaliittona valtaa halki koko lännen ja alkaneet toteuttaa kalergisuunnitelmaa ms satanistista okkultistista hulluutta. Kaikki olisi Kuten Ennenkin.

Mutta kuten sanotaan, kukaan ei ole niin sokea kuin se joka kieltäytyy näkemästä. Näin se totisesti on, aamen.

Kuvottavaa, todella aivan käsittämätöntä ja äimistyttävää, on katsella tätä myötähävettävän naurettavaa kouristelua ja rääkymistä ja itkuvirttä ja valitusta ja täydellisen seinähullun yliampuvan kohtuutonta kuvailua ja liioittelua KAIKILTA "virallisformaaleilta" tahoilta kuinka tässä nyt "Fasismi™ nousee" ja "Hitler sitä ja tätä" ja vittu mitä vielä ? Kuinka saatanan umpisokea, seinähullu, totaalisen ulapalla, tilanteen kieltävä ja todellisuuden kiistävä, aivoton ja sieluton ja mieletön jne sitä VOI oikein olla ?!?!

Aivan siis täysin täydellisen absurdin käsittämätöntä !! ONNEKSI nykyään on netti ja tuubi yms joten nuo MEGAkusipäät ei voi enää piileskellä kuten ennen ja valehdella ja pimittää ja salata ja sensuroida tietoa ja ohjailla Kansaa™ jne !! Ai vittu luojan kiitos !! Toivon TODELLA TODELLA että tämä "ihmiskunnan ylösnousemus / taivaaseenastuminen / tietoisuuden kohoaminen" juttu ja ilmiö on TODELLINEN ! Tämän kaiken Saatanan Vallan on totisesti loputtaVA.

Taas kerran, lukekaa se "Ra - Ykseyden Laki" - se antaa teille sanojen muotoisen älyllisen taustan ja pohjan suoraan "henkimaailmasta" sille MITÄ pahuus on, ja MIKSI se tekee ja MITÄ se tekee ja MITEN se sen tekee. SE on SE tieto mikä kaikilta keskinkertaisilta tuhnuilta näyttää jostain syystä vain kertakaikkiaan puuttuvan. Kaiketi johtuen heidän todella läpitunkemattomasta(!) Unohduksen Hunnusta. Joka minulla ja muilla "profeetoilla" on aina ollut paaaljon ohuempi ja vähempi kuin teillä materiaansamaistuvilla toivottomilla tolloilla.

Hei idootti hoi: sinä ET ole tullut mistään vitun "maasta" etkä sinä tule maaksi jälleen palaaman, sinä olet kotoisin sieltä, käsittämätöntä kyllä, mistä minäkin eli Lux Eternasta ikuisesta valosta, Jumalasta, rajattomasta tietoisuudesta jne. Siinä kaikki. 

Lakatkaa olemasta surrealistisen mega-myötähävettävän naurettavia ja pikkusieluisen pikkumaisia rutikuivia naismaisia pelkuritolloja ja ottakaa itseänne niskoistanne kiinni sikäli kun sianniskastanne mitään otetta saa ja koettakaa heräillä.

Saksalaisetkin alkoivat jo heräillä. En tiä.. ehkä ne "chemtrail"myrkyt ym on alkaneet menettää tehoaan ja/tai ihmisapinoille on kehittynyt immuniteetti kuin mangustille koobraa vastaan.

Mainiota.


kerrankin jotain hyvää !


Kiitos.

maanantai 2. syyskuuta 2024

Muumit & Stadi yms

Olen käynyt tässä taas kesänmittaan mm Helsingin Stadissa ja kävin myös ehkä siellä, vai oliko se viimekesä,  Muumienkin lippulaivamyymälässä. Halusin vain ihmetellä ääneen miten  Muumien GLOBAALI LIPPULAIVAMYMÄLÄ(!!) on niin vitun mitättömän naurettavan pieni. Sehän on jumalauta parin puhelinkopin kokoinen ! Ja samat ylihintaiset krääsät kuin missä vain sittarissa tai muussa vastaavassa perselävessä ja reiässä.

Katselkaa noita Japanilaisten upeita matkadokumentti-vlogeja suomesta ja ottakaa opiksi ja katselkaa minkälaista Japanissa on. Siinä on vähän alkeita ja mallia.

Samoin kaiken hinta on aivan liikaa, minä ihan myötähäpeän suomea kun katselen noita videoita vittu sentään saatana. Järkyttäviä hintoja, yksi helvetin leipäkin on helposti 5 €.

Helsinki - staalininkradi eli "Tampere" junalippu maksaa jo keskihintaisen kännykän verran ja junalippu yhtään kauemmaksi maksaa munuaisen ja kaksi kissaa. HÄVETKÄÄ !


*


Saattaa olla että olen muuten päässyt käymään myös Helsingin Kalasataman pilvenpiirtäjissä ! ...ehkä. Voin sanoa, ainakin teoreettisesti, että jumaLAUTA mikä näkymä !! KRISTUS VITTU ! Siinä on heittämällä suomen upein näkymä, on absurdia mikä ero sillä on mitä kukin räppänästään näkee ja siinä on näkymässä eroa. Wau !

Myös aika vitun hyytävän korkealla siellä katonrajassa ollaan.

Upeaa !

(Sitä ei sitten anneta millekkään ääliöille ja neekereille saati sitten sompuille tai muille typerille vitun klimpeille limpuille!)



Minä mainitsen taas tämän yhden asian joka minua oikein erityisesti Helsingissä ärsyttää ja turhauttaa, ja josta Meidän Kaikkien pitäisi pyrkiä määrätietoisesti eroon, ja se on se että Helsinki näyttää kuuluvan ryssään. Ei niinkään suomeen. Helsingin ylimalkainen tunnelma ja olemus on aaaaiivan liian ryssäläinen ja siihen suuntaan taittuva. Ja joka kerta kun katson Japanilaisten matkavlogeja suomesta, tämä piirre oikein korostuu ja hyppää silmille ja jumalauta että se on sitten vastenmielistä !!

Voisitteko edes kuvitella esim kehittävänne ei somalien helssinkkiä vaan suomalaista Turkua tjns ? Turusta voisi saada hyvän vastanavan Tsadille ja jollakinlailla ehkä jopa suomalaista olemusta ja arkkitehtuuria henkivän paikan. Sillä on sellaista tiettyä tunnelmaa ja sielua ja sydäntä mitä Helsingillä ei ole eikä ole ikinä ollut ja ei tietenkään (tällämenolla erityisesti) tule ikinä olemaankaan.

Helsinki ilman ryssäläisyyttä ! Siinä olisi marssin ja slouganin paikka jos missään.

Mutta sittenhän se lähes tyhjenisi ja poliitikotkin joutaisi helvettiin sieltä.

Samoin, voisiko sen uspen*hik!*skin kha*hik!*thedraalin purkaa ? Minä purkaisin sen HETI, aivan VÄLITTÖMÄSTI ja miettimättä yhtä sekuntia. 

Herran tähden ==> SE ON RYSSÄLÄINEN !! Tunkkainen ällöttävä buli dunkkis suoraan tunkkaisesta menneisyydestä. Eikä kuulu suomen paraatipaikalle ! Ei sitten alkuunkaan ja yhtään !!


Ihan siis oikeasti; siihen voisi tilalle tehdä, ja konsultoikaa ensin minua ennenkuin teette mitään, niin nin siihen voisi tilalle rakentaa jahka maa on puhdistettu ja kulotettu ja henkisesti jne puhdistettu, nin jonkunlaisen ison Disniwööldtyylisen version Muumitalosta tai jotakin sellaista Muumeihin liittyvää. Vaikka kirjaimellisesti IIISO iso Muumipeikko joka on samalla talo ! Vaikka hotelli ja eritoten Japseille tarkoitettu. Voin ihan TAATA että vittu se olisi kysytty ja tykätty juttu ja vetäisi väkeä niin maan vitusti. Ja olisi kaunis maamerkki mereltäkin tullessa.

Mutta ei, ei, nääs kattellaan vaan sellasta tiilistä ryssäläistä vitun kasarmiin kuuluvan näköistä saatanan mörskää 1800-luvulta siinä ja täten ylläpidetään näppärästi samalla ryssäin valtaa ja maaherruutta ja sfääriä ja etupiriä ja tunkkaista suomettuneisuutta.


Kiitti.

Amerikan pahuudesta...

 https://www.youtube.com/watch?v=SbSYSehbtKE



Tuollaista se on ^, Amerikassa.

KAIKKI kytät ja valtiot ym on Saatanasta jne ja tämä on vain tikkusuora aito oikea korrekti fakta, mutta Amerikan versiot vaikuttaisi olevan kaikkein pahimmat ja Luciferiaanisimmat. täysin 200 %:sta rikollisuutta siis itsekin.

Absurdia, ja ajatelkaa että tuo, TUO, on kaikki sitä "laillista" ja Normaalia jne.

Yksi asia ja oppitunti minkä voimme kaikki Amerikasta oppia ja sisäistää, on se että jos ja kun ihmiset pääsee viiiihdoin vapauteen ja Anarkiaan, siitä seuraa ...valtio. Ja kytät ja kahleet ja sellit ja vankilat ja linnat ja sakot ja myöhästymismaksut ja lait ja sen sellaiset eli kaikki se saatanallinen satanistinen PAHA mitä siinä on koetettu paeta ja muuttaa alunperinkään.

Anarkiasta seuraa siis mitä todennäköisimmin useimmiten kaikkien idioottien hönöjen ja mielipuolisten kusipäiden, kuten brittien nykyinen pääkanisteri, takia se Sama Vanha Paska mutta ehkä vielä ankeampi ja pahempi ja julmempi sillä sillä on nyt kostonhimoa niitä perkeleen "Kansalaisia™" kohtaan jotka julkesivatkin lähteä karsinasta ja tavoitella vapautta, joten sorto on oleva vain vielä pahempi Ja mikä kaikkein parasta ? KAIKKI on sallittua ! KAIKKI käy ja ===> K A I K K I on laillista ja SINÄ saat laatia ja kirjoittaa kyseiset lait. Eikö olekin hienoa Kansalainen™ ? Jo vain !

Mahtavaa.


*


Eniwei, tämä ^ on vain 1 aivan abysmaalisen KAMALA piirre Amerikassa, Amerikan primitiivisessä kommarilassa, ja vain 1 syy miksi siltä on vedettävä piuhat seinästä ja se on pommitettava olemattomiin, suureksi kraaterimaisemaksi kuin kuu

Oi sitä unelmaista maailmaa missä ei ole enää Amerikkaa ei ryssää ei ählämiä ei neekeriä ei somalia ei mustalaista eikä homeitiönaivoista valkoista heteroa kristittyä konservatiivia jäykkäniskaa kusipäätä ! Mutta se onkin jo Utopia Planitia. Utopian tasangot.

 

Sillävälin täällä Helvetissä....

sunnuntai 1. syyskuuta 2024

ryssien maat ja muiden maat

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cf558059-2888-4d40-a28d-4b0a2de526ff


Totta. 

Ja tätä tällaista tämä on, AINA,  ryssien yms kanssa.


Antakaa ensinkin saatanan torakat se Karjala ymv takaisin jos olette niin vitun kiinnostuneet Historiallisesta Oikeudenmukaisuudesta™. Lähetään siitä.


Mahtavaa että joku sai tuolla julkisuuden kuuluisuudessa vihdoin tämänkin itsestäänselvyyden kakaistua ja jopa sanottua - ihan ääneen.



Kiitti.

kiusaamista skolessa

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/ff6e3554-2216-4a17-bc2b-f90a105543d6


Ei kristus ei vittu ! Ei vittu ei kristus, ei kristus vittu... ei vitun kristus miten typeriä perkeleen älykääpiöitä te oikein vittu olette !! Hoi helveltti.... "vähän on kaadettu vettä pään päälle" tuo liejumulkku koittaa selitellä typerää mulkkuuttaan parhain päin ja saada tilanteen vaikuttamaan siltä ikäänkuin kaikkien hymyillessä pohjoiskoreanpaskalamaisessa Yhteisymmärryksessä™ olisi kaikkien mieliksi ja mielihyviksi ja hyväksymänä, aidosti ja syvällisesti ja rehellisesti, väääähän ehkä kallistettu tyyliin ruokalusikkaa jonkun daijun päällä ja kaadettu täten vähän vettä, junou ? ihan sellaisessa tervetuliaismielessä. 

Hhaahaaa ai vittu soikoon, ....mm...nmmm.. minkätyyppisiä olentoja teidän mielestä murrosikäiset klopit on ? 

Minä voin ihan luvata että ainakaan ihan KAIKKI ei ole tuossa typerässä vitun tunkkaisessa touhussa mukana, ei atomiakaan, ja se antaa oikeille kiusaajamulkuille vain oikeutetun mahdollisuuden tehdä sitä mitä muutenkin tekisivät mutta ihan opettajan kanssa !! Tämä on jumalauta yksi tyhmimmistä vitun jutuista pitkään aikaan !!! Ja käsittäkää mitä siihen NYKYÄÄN vaaditaan !!!!!


WAU.


Idiootit.