torstai 11. tammikuuta 2024

siat vs bussin WC

 https://www.iltalehti.fi/autouutiset/a/03184995-509e-4956-a081-a1654822709a





SAATANAN VITUN KYTÄT JUMALAUTA !!!

Perkele mitä pikku kusipäitä. Saatatteko uskoa tuota vitun lautapäätä paskaa todeksi  ?!?! Vittu näiden kontrollinkiimaisten demonilasten mielestä heillä on oikeus määrätä ettei ihmiset saisi käydä edes BUSSIMATKAN aikana jumalauta BUSSIN wc:ssä !! Ja SILTI kaikki "lainkuuliaiset" tavalliset tussut on sitä mieltä että kytät ja laki on jotain vallan mainiota jotain ihan fantsuu hei. Kristus teidät pitäisi nylkeä ja keittää elävältä saatanan superpaskarotat. Oksennus.

Oksettavaa miten nuo iskän pikku nyrpeät ylpeät paskajyrsijät määkii aina ja kaikkialla kuinka tästä ja ja tästä "voidaan määrätä" ja sitten esittelevät saatanan rotanpaskaloiset jonkun inhottavan pikku nilviäisen luoman kuvottavan MEGAärsyttävän kusipäisen "lain"osion jossa kielletään jotain hyvin tiettyä ja spesifiä. Ikäänkuin tämä olisi jotain ihan itsestäänselvää ja jokin hyvä asia ja jotain mitä meidän Kansalaisten™ ei tule pienillä aivoillamme tjns ajatella lainkaan sen kummemmin, tehtävänämme on vain synnynnäisesti ja vaistonvaraisesti kiltisti totella (aikuisenakin) kyttää ja tomeraa sosiaalitanttaa ja KELA-tätiä ja poliitikkoa. Saatanan kusipäät paskajyrsijät ..en voi tarpeeksi voimakkaita sanoja käyttää joilla ilmaista absoluuttinen pyhä VIHANI ja ultra-raivoni teitä saatanan elämänkontrolloijia kohtaan. Mutta tietäkää että tällä teidän Jumalanleikkimisellänne ON loppu ja HINTA. Te MAKSATTE siitä, KAIKESTA. Aivan kaaaaikesta.

Eniwei..... järkyttävää. Aivan käsittämätöntä pohjoiskorealaista paskaa ja tällaista on suomessa !! 2024 !! Vittu mikä HÄPEÄ, mikä absoluuttinen häpeä. Ja musertavan tunkkaista masentavaa alistavaa lannistavaa sontaa, eli juuri sitä mitä lucitäti lailla haluaakin aikaansaada ja mitä pikku kytät ameebanaivot sitten menee ja PAKOTTAA todeksi tähän oikeaan elämään, sieltä paperilta mihin kusipäiset satiaiset kirjoittaa ylös keneltäkään ITSE lupaa kysymättä niitä OMIA "moraalikäsityksiään" jne. Tämä kaikki on rikollista touhua eikä teidän lakinne koske KETÄÄN, kuten olen mooonasti toistanut ja Jumalan nimessä sen totisesti teille taaskin sanon. KUKAAN ei ole lain alapuolella, ei KUKAAN. Ei KOSKAAN.

Eikä teillä ole MINKÄÄNLAISTA oikeutta pakottaa toisia elämään kuten TE vaaditte ja haluatte ja estämään meitä elämästä kuten me ITSE haluamme. Tällaista oikeutta ei ole kenelläkään eikä ole koskaan ollut eikä tule koskaan ikinä olemaan missäänpäin Universumia. Amen.

Muttei se teitä satanistit idiootit tollot vitun vätykset paskapäät kiinnosta, te olette luontaisesti niin syvähäiriintyneitä ja niin pinttyneen ylimielisiä olettelevia solipsistisen narsistisia pikkumaisia pikkusieluisia pikku-kusipäitä että teidän paksuun kalloonne on tässä vaiheessa jo biologisesti mahdoton takoa tätäkään totuutta.


Onneksi ihmiset ei noteeraa tätäkään typerää paskalakia mitenkään, ja joka kerta kun olen pitkänmatkan bussissa ollut niin siinä ravataan wc:ssä ihan itsestäänselvästi, eikä kenellekään tulisi edes MIELEEN,  muulle kuin todella omituiselle nuivalle kummajaiskusipäälle kuten kytälle, että tuonkin joku vitun byrokraatin paskaloinen on katsonut oikeudekseen "virallisformaalisti" eli yhdentekevästi "kieltää" muilta planeetan ihmisolennoilta. Haistakaa vittu ja palakaa kotonanne eli helvetissä.


"Jos istuu illalla kotonaan voidaan siitä määrätä sakkoa tai käskeä talon asukasta laittamaan peukalonsa pyllyynsä ja rääkymään noin 3 minuuttia, jonka jälkeen on oikeanlaista ja perusteltua vaatia kotitaloudessa asuvaa kissaa noudattamaan oikeanlaista Marssilaista rytmiä ja menemään katolle vastaanottamaan ilosanomaa Jupiterista - ja talon omistajan tulee tällöin soittaa kotimaan puhelu persereiästään löytyvällä lankapuhelimella jonka hankkimisesta ja käyttämisestä hän on itse vastuussa, ja soittaa siis puhelu Norjaan, lähes mihin päin tahansa paitsi sinne mihin on laitonta ja lain nojalla ja nimessä ja takapuolessa kiellettyä soittaa". Tällaista sekopäistä VAPAAMUURARILLISTA tahallista KUSIPÄISTÄ verta nenästäänkerjäävää vitun seinähullua KUSIPÄISYYTTÄ on KAIKKKI lait ja koko "laki"järjestelmä ja sen tulee kaatua ja poistua niin pian että emme ehdi kissaa sanoa. Ja minä teen kaikkeni tämän tuomiseksi toteen, ihan kuten vapaamuurarit ovat tehneet Aikojen Suurta Työtään™ eli tuhonneet ihmisen elämän ja vapauden planeetalla omien sekopäisten "Utopioidensa" tieltä ja tuoneet lain ihmisen riesaksi ja esteeksi ja hidasteeksi ja tukahdutukseksi ja jottei ihmiset löytäisi tietään takaisin valoon. Ja saattaakseen herransa / rouvansa eli pirun / perkeleen / paholaisen / belzebubin / luciferin / asmodeuksen / diablon / thoorssin tähän ulottuvuuteen ja silotellakseen kyseisen paskareiän bakteerin saapumista kaikkien ylle kaikkialla kaikeksi aikaa.

Miksi ? Sangen yksinertaista; se johtuu siitä että ne on seinähulluja typeriä ylimielisiä erehtyneitä naurettavia kusipäisiä häiriintyneitä imbesillejä mulkkuja ja totaalisen hulluja.

(Eikö sieltä "eduskunnasta" löydy YHTÄKÄÄN edes puolivaloilla nuokkuvaa puolijauhoista joka uskaltaisi ja osaisi poistaa näitä kusipäitä lakeja ??! Ja samalla voisit poistaa ne ihan jokaisen, aivan KAIKKI. Kiitos jo etukäteen, vaikkei siitä tule erikseen kiitellä että rikollinen kiusa ja satanismi poistuu niskastani.)



Ei kiitti.



#laitHELVETTIIN!

#kytätLINNAAN!

#byrokraatitHAUTAAN!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti