tiistai 16. tammikuuta 2024

Kanannussintavideon VARKAUS

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/aa62671b-f2fd-4690-ab52-0426aff8b95e


"Oikeus määräsi puhelimesta löytyneet ja tuomioon johtaneet kuva- ja videotallenteet valtiolle menetetyiksi. Puhelin määrättiin palautettavaksi miehelle sen jälkeen, kun siitä on poistettu laittomasti hallussa pidetyt tiedostot."


Tässä on tuon ^ mulkkuuden suomennos: omahyväiset solipsistiset muita määräilevät rikolliset kusipäät alias "Vääryys" VARASTI ventovieraan nuoren miehen kännykän sisällön.


Ja mikä VITTU on "laittomasti hallussapidetty" ??!?  Saati sitten TIEDOSTO !?!? HAHaa ai kristus vittu nuo on yhtä NAURETTAVIA ja myötähävettävän noloja kuin ärsyttäviä megakusipäitäkin.


Ensinkin sanamuodoista, sana tai käsite "laiton" tarkoittaa jotain missä tai millä ei ole "lakia" jonka vastakohta olisi "lain kanssa / kera" tai "lain omaava". Mutta byrokraatit ei ymmärrä edes perustason käsitteitä ja sanoja, ja tämä KAIKKI on myös TAHALLISTA "sanamagiaa" mutta älkää minua uskoko, uskokaa toisianne ja itseänne ja Uutisia jne. Vitun idiootit.

Toisekseen: se ei kuulu teille hevon vitun vittua vaikka joku olisi todentotta nussinut jopa kanaakin, kuten kaikki Mexikolaiset presidenttiään myöden, se on siellä ihan perusjuttu ja samaan tapaan osa elämää kuin saunominen suomessa. Suomalaiset saunoo, Spiksikaanit nussii kanoja, tällaista tällä planeetalla vain on. Ja jos olet kana... tämä on aika kamala planeetta monellakin tapaa.

Eikä ihmisellekään välttämättä niin hääppöinen.


Ja kolmannekseen, ja tästä hän olisi itse varmasti mielissään ja samaa mieltä mikäli kyseessä oleva "lapsi" on tuo 17 v sälli, 17 vuotias EI OLE "lapsi". Ja 17 vuotias on aika helvetin ultraseksuaalinen. Eli lapsen vastanapa. Meillä vanhemmilla on enemmän yhteistä seksuaalisesti lapsen kanssa kuin teinillä, jotka siis ihan höyryävät ja pursuilevat ja tursuavat seksuaalisuutta. Tihkuvat vallan.


Painukaa byrokraatit takaisin Helvettiin.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti