tiistai 30. tammikuuta 2024

pahuuden-ryssäläinen-valtakunta

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/9ec6ada4-857a-4b37-92ea-4607582580fb


Kuten näette tyhmimmätkin ja jästipäisimmät jäykkäniskaiset oksettavat kusipäät kotikutoiset vailla älykkyysoamäärää syntyneet megatyhmät kommarit, on ryssä yhä edelleen se sama hyper super ultra mega tunkkainen tukehduttava pahuuden paskaläjä mikä se on AINA ollut. Absoluuttinen pahuuden valtakunta ja samalla myös pohjoiskakkalan lisäksi se alastomin ja sikäli rehellisin versio siitä mitä KAIKKI "valtiot / hallinnot" ovat.

Naurettavaa selkeää itsesäänselvää totalitääristä tyranniaa ja kaikki on leikkineet tyhmää tämänkin suhteen tähän asti vaikka tämän ymmärtää sumatran kissapedotkin. Totaalisinta paskaa ja pohjasakkaa ja helvetin wc:n pohjalietettä mitä Maa päällään raukkaparka kantaa, ja joka tuleekin sulkea mustavalkoisesti ihmismaailman ulkopuollelle ja lopullisesti ja totaalisesti ja sitä vastaan on myös hyökättävä ja TEHTÄVÄ asialle jotakin, ihan niinkuin pohjoiskakkalan rakettiläskikin pitäisi mennä paikanpäälle repimään kuin lihava mehevä visvainen vitun toukka kolostaan ulos ja repiä se saatanan rotanpaskarunkku kappaleiksi.

Mutta kuten epstiinkin, se on liian hyvää pataa "suurten johdattajiemme" kanssa ympäri maailmaa jotta sillekään tehtäisiin mitään.

Rotta ei syö mielellään toista megarottaa jos tarjolla on lammaspaistiakin, ja sitähän on aivan yltäkylläisesti.


Mutta toivotaan.


Toivotaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti