maanantai 18. joulukuuta 2023

suomalia vs oma Kansa™

 https://www.iltalehti.fi/talous/a/dd12afc9-0aaa-4216-a93b-d641ae34810c




Haistakaa saatanan satiaiset pikkuilkiöt vittu. HÄVETKÄÄ !!

Jumalauta minä ihan myötähäpeän tätä köyhimpien ja kurjimpien köyhdyttämistä ja kurjistamista ja nöyryytystä. Tämä on se mikä TEILLE itselle tulisi ehdottomasti tapahtua ja tulla kohtaloksi NYT ja HETI. Saisitte maistaa omaa oksennustanne ja myrkkyänne vitun paskarotat.

Ja hei, näin EI luoda Yhteishenkeä™, näin EI luoda Talvisodan Henkeä™, näin EI toimita Talkoissa™, näin EI olla Kristillisiä™, näin EI olla Hyveellisiä™, näin EI luoda "HyvinvointiYhteiskuntaa™" !

Mutta kommunismiin tämä kuuluu oleellisena osana, ja kommunistinen pikku paskaläntti umpio tukehduttamo suomi on. Tämän takia minä en niin välitä vaikka ryssä pommitaisi tämän tuusan paskaksi, mitä sitten ? Toinen kommaripaska murjoisi toisen ?  Big faking diil.

Oksettavaa.


Ja rikkaisiin tuskin kohdistuu MITÄÄN, ja "poliitikoihin" ja kyttiin ?..päinvastoin, niille vain kaikkea LISÄÄ ja lisää ja lisää ! Ja täysin häpeättä ja pyyteellisen ahneen materialistisen elitistisen äklöttävän häikäilemättä ja suoraviivaisesti.

Vittu mitä paskaa, ja VITTU mitä saatanan paskasakkia. Tällaista voisi heeelposti odottaa pohjoispaskalassa ja kiinassa ja Japanissakin mutta täällä.. täälläkin itse asiassa, minä vain en haluaisi joutua odottamaan mutta miksi minä yllätyn mistään enää.

Nekruille ja jumalauta vielä tuhannesti pahemmille eli muslimeille, niille riittää tukiaisia ja ymmärrystä yms, ja jollekin VITUN "suomi-ryssä seuralle" kaarnaveneisiin ja neekerien koodaribussipelleilyyn, ilmaan heiteltäväksi riittää velkaseteleitä ja byrokratian loputtomaan laajentamiseen samalla kun suussa porisee paska jopa lupailee herkkäuskoisille sitä supistavansa, rahaa riittää heitellä Bahrainin öljysheikeille, rahaa riittää kanisterien Mersukyyteihin ja Intian luxusmatkoihin ja mihin lie vitun kättelyyn "itsenäisyys"juhlissa mutta sitä EI jumalauta riitä omille köyhille ? Haistakaa saatanan elitistiset vitun häikäilemättömät vitun siat vittu ! Haistakaa itsenne.


Minä alan kokea maastamuuton melkolailla ainoaksi mahkuksi enää, minun järkeni ja hermoni on jo syöpyneet ihan tarpeeksi olemattomiin täällä tukehduttavassa hiivaisessa ämmien tunkkaisessa alkeellisessa itäisessä umpijuntti jäykkäniska sianpaska-aivo Finnuiitti-suomijunttilassa.

Te olette kuin suoraan painajaisesta vitun siansilmäiset mulkut.



Suksikaa vittuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti