keskiviikko 20. joulukuuta 2023

DCA && Yenkit Suomeen

 

" Yii Haaww "


Sillä vitun lailla.


Kiitti !


Nyt nuo Amerikan Imperiumin Imbessillit oikein kutsutaan likaamaan suomeakin tahraisella olemuksellaan. Minä en voi SIETÄÄ ajatustakaan mistään helvetin jenkeistäkin vittu vielä suomessa, tämä OLI ennen niin ihanan neitseellistä ja puhdasta luonnoltaan mutta se on nyt täytynyt paskatahrata sitten jo jokalailla ja nyt yksi skeidaläntti tai 15 itse asiassa, lisää. Ei kiitti.


Ymmärrän toki sotastrategisesti jne "katuviisauden" näkökulmasta tällaistakin sinkoilua mutten tykkää suomea miehittävistä jenkeistä sen enempää kuin tykkäisin ryssistäkään.  Suomen olisi parasta olla vain yksin tai oikeiden pohjoismaiden kanssa kimpassa. Mutta toki toki, se vaatisi paaaaljon parempaa väkeä, ja mieluusti enemmän kuin nyt eli nykytilan inverssin.


Amerikka ensinnäkin uppoaa ja tulee olemaan ihan de facto Kolmannen Maailman Paskamaa ihan tässä lähiaikoina vaikka se on joka käytännössä sitä NYT. Eli siitä kannattaisi pysyä siksikin etäällä, ja toisekseen Suomi sidotaan juutalaisten globaaliin talutusnuoraan yhä vain tiukemmin tällaisella. Ja en tiedä mitä tässä nyt juuri sanoa mutta kurja homma, huono juttu. Veemäistä. Ja tietää muuten lisäystä suomen jo ennestään aivan yli ylimääräiseen neekeriapinapopulaatioon ! Voitte uskoa huviinne että yenkkien myötä tunkee lisää marakattia ja apinaa ja muuta neekerinperkelettä suomen ennen itsenäiseen ja puhtaaseen maahan.


Kuvottaa oikeastaan ihan.


Ei kiitti.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti