keskiviikko 13. joulukuuta 2023

KELA vs Suomen Köyhät

Saatanan kommarikusipäät !!


TAAS !!


https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/77f9c117-50d7-4c76-b85c-347ead3734ce

Oksettavaa ja kuvottavaa ja kamalaa ja alhaista ja vastenmielistä kaikin tavoin ^. Kuten AINA suomessa, omia potkitaan ihan surutta ja pokkana kuten kaikissa pikkusieluisissa tiukkapipoisissa itäisissä paskanevadoissa mutta vieraille annetaan kaikki ilmaiseksi ja erityisoikeudet ja etuoikeudet siihen päälle.

Ja ihan vain jo se että omia ylipäätään sorretaan ja kiusataan on kuvottavaa ja häpeä suomelle. Nyt ja aina. Haistakaa vittu ja hävetkää !

Ja kodin pitäisi olla PYHÄ, siihen kajoaminen on yksi alhaisimmista ja saatanallisimmista teoista mitä sitä on, toivonkin että joka vitun virkapaskaläjälle tulee ihan itselle tilanne joita viskelevat surutta aina muiden niskaan.

Vitun kusirotat paskapäät nörtit dorkat mulkut kommunistisiat apinanpaskat kusipäät.


https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/b07ea2d4-e63e-4402-863f-6a616042a7ae


Ja sitten lisää nirppanokka-kukkahattuämmä totalitäriaa ja tyranniaa ja naurettavaa pikkumaista säntillistä pikkusillin kyttäämistä ja tivaamista ja ahdistelua ja selkää seinää vasten vaatimista. VITTU että olette jumalauta ultraärsyttäviä pikku kusipäitä saatana. Mitä jos antaisitte niiden opiskelijoidenkin vain elää ja olla ? Niihin laitettu raha ei ole tuhlausta kuten neekereille ja Bahrainille heitellyt helikopterirahoitukset.

Tai TEIDÄN vitun virkaläskipäiden ylisuuriin häikäilemättömiin vitun PALKKOIHIN toisten kiusaamisesta !! Tai johonkin VITUN ryssien tai Ranskalaisten kokoamaan lelu-ydinvoimalaan tuhlatut loputtomat miljardit ja mihin vitun suohon heitetyt lie. NE on niitä mistä TULISI säästää ja HETI ja niin maan VITUSTI ja vitun totaalisesti kuin vain voi, TÄLLÄ ^ menollanne synnytätte tuskaa kärsimystä ja nöyryytystä(!) ja alistamista jne ja annatte pahan ja pahoinvoinnin kiertää ja lisääntyä ja eriarvoistatte jo muutenkin litistettyä kansaa yhä vain lisää ja kurjemmas.


Kuten toivottavasti ihmiset näette, ei valtio ole teidän puolulaisenne.

Ja kuten toivottavasti myös ymmärrätte, kommunistit tekee tällaista ja ne EI ole milläänlailla "köyhän asialla" vaan musertavat köyhät HETI kun saavat pienimmänkään mahdollisuuden. KAIKKI se länsimainen hyvinvointi ja yhteistyö ja altruismi ja hyvyys ja almuja köyhille jne ja sen sellainen tulee paitsi ihmisistä ja perinteisistä tavoista ja yhteisöistä sinänsä jne, mutta kristinuskosta. SE oli se käyttövoima siihen, ja nyt kun se on hiipunut periaatteessa yhdentekeväksi muminaksi ja kaiuksi muinaisuudesta..  niin no... no niin, tuloksia aletaan nähdä. Kaikki kaikkialla kurjistuu ja rikkaat rikastuu ja mulkut mulkkuuntuu lisää.


Ei kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti