keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Vesikriisi

https://www.youtube.com/watch?v=3xYgcTCRt8E





KATSOKAA !!!


Ihan jotta tuokin tieto lilluisi takaraivossanne.

JOS niin kävisi että vodasta tulisi "uusi öljy"; Suomi istuisi KULTAKAIVOKSEN päällä !!
jollei munattomat-selkärangattomat-nörttipoika ryssänpalveluksessa "poliitikot" mene ja taivu kuin sula juusto kuumana kesäpäivänä, TAAS,  KAIKKIEN  Suuren Maailman mulkvistien edessä ja takana ja sivuillla, jos ja KUN vähänkin kysytään ja ehdotetaan ja jopa käsketään.


- * - * -

Toisekseen.

Nyt näyttäisi oikein hyvältä tämä tshäänssi päästä eroon neekereistä ja somaleista ja kinkeistä ja muista ali-ihmisistä elukoista !! Aivan mahtavaa jos luonto kurmoottaa ne ihan ITSE kuoliaaksi !! Sitä ei pidä MITENKÄÄN mennä ja "auttaa" niitä siinä seassa söhläämällä, vaan vetäytyä kauas pois niiden kurjilta alueilta ja antaa niiden kuolla pois ja siten maailman ihan OIKEASTI pelastuu ja PUHDISTUU !

* - * - *

Ja KATSOKAA !!! KOMMUNISTIT on taaskin ne SYYLLISET, jotka on kiinassa lianneet jopa saatana vedetkin ! Joka vitun vesilähteenkin ne Saatanan Saastat ilkiöt idiootit tuhoaa ja likaa.

Voiko alempaa ja pahempaa ja kusipäisempää ja moraalittomampaa ja välinpitämättömämpää(!)  anti-elämänmuotoa olla kuin "vasemmistolaisuus-taistolaisuus-kommunistisuus" ?! Ei.
Ei ainakaan tällä planeetalla.  Vaikkakin nekrut ja jutkut ja ählämit käy siitä megatyperyyden kuninkuustittelistä kyllä kovaa kovaa vääntöä heidän kanssaa, mutta kyyyllä...se sittenkin, sanoisin, menee vasureille se "arvonimi".




Muutoin en olisi, tai sanotaan että en olisi OLLUT huolissani vielä ysärillä tästäkään asiasta, mutta NYT kun TIEDÄN että olenkin elänyt VIELÄ TYPERÄMMÄN saatanan paskasakin keskellä kuin olisin kyennyt ikinä ehkä edes kuvittelemaankaan, ja paaaaaaaaaaljon heikomman(!) aineksen kuin luulin, niin NYT OLEN aika helvetin huolissani !!! Minä TIEDÄN miten heikot ja "sosiaaliset" eli kollektivistiset "ihmiset" on ja elää ja toimii ja minkälaisia impulsseja ne saa ja miten sataprosenttisella eläimen varmuudella ne toimii niiden impulssiensa perusteella jne jne ad nauseam, joten olen melko VARMA että kyllä.
KYLLÄ; ne TULEE yrittämään AUTTAA niitä jotka tulisi TAPPAA tai joiden tulisi vain antaa olla ja kuolla pois kuin dinosauruksien. Ja tämä VETÄÄ meidät KAIKKI mukaan asiaan, johon vain häviävän pieni kourallinen olisi OIKEASTI osallinen ja kuuluisi.



Totisesti; kaikki tuo ^ voisi tietääkin kyllä SOTAA !!


Eli seuraavan Suursodan nimi voisi yksinkertaisesti olla "Vesisota" !! Khuul ! Se on hieno nimikin. Loistava suorastaan.




Katsellaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti