perjantai 12. lokakuuta 2018

Kanjeen puhe

https://www.youtube.com/watch?v=rrf5ntxRZQs

Valkeassa talossa.

Jumalauta vittu wau ! Nekru lähti ihan käsistä ja laukalle ! HA AHAha hahahahahahaaaaaaaaaaaa, aaaaah ...huh huh. Hauskaa ja omituista ja mitä lie. En kyennyt katsomaan edes loppuunsa, mutta siinä on nekrulla pokkaa tjns ! Ja miksei toki käyttää noin ääriharvinainen tilaisuus hyväkseen, onhan se niinkin.

Kuten kommenteissakin sanottiin, se itsessään on jo "glicthi" "Matriksissa" että tuo ylipäätään saattoi käydä !
Ja Trump sen salli ja aikaansai, EI mikään murjaani tai vasuri tjns.


Tavallaan ihan lähes säälin tuota höynää, se menee jo itsensäkin edelle ja Trumpin ilmeestä näkee kuinka hykerryttävää se on, seurata "livenä" kun neekeripäällikkö alkaa vaahdota ja siinä vaahdotessaan hiljaa seota. Ja kiiIIIIHTYÄ !!

En tiä mitä lopussa tapahtui, mutta veikkaan että Kanjee otti itsensä alasti ja julistautui Messiaaksi, seisten tuon "resoluut" pöydän, mitä kännykällään siinä koputteli ja kämmenillään, koko ajan,  -päällä ja pitäen kummassakin sivulle kohotetussa kädessään jotakin soihtua tjns ? Ehkä sauhuavaa kräkpiippua tai jotain. Samalla kun rauhoitteli hätääntyneitä Median Marxisteja, "ay-yo imma let ya finnish ..but!.."

HAHAHa.. aijaijaijai ihan huippu neekeri ! Tuota on Viihdyttävää seurata. Luojan kiitos se EI OLE täällä !
Bombiqwee kelpaa minä päivänä tahansa ennemmin kuin tuo ! Tuossa sai lähes pelätä Trumpin puolesta, vaikka ounastelin ja olin näemmä oikeassa, että ne on tunteneet, miljardöörit, toisensa jo aiemminkin eläissään. Mutta kumminkin
Ja hei; lopultakin, on nekru aina lopultakin vain nekru ! Ja siitä ei ikinä tiedä mitä se tekee ja mihin se päätyy ja miksi jne jne jne.
Mutta viihyttävä hyypiö kyllä, täytyy sanoa.


P.s Aatelkaa tuota vitun räiskettä verrattuna meidän zombifikoituneisiin luumuihin tylsimyksiin !! Täällä tuo EI onnistuisi.
Tuollaista on "Maassa" joka on edes  marginaalisesti VAPAAMPI kuin nämä KAIKKI MUUT !!!! ideoita yms voi vaihdella HETI ja VAPAASTI ja edes vieressä jäpittävän presidentin puuttumatta ! WAU.

TÄMÄ. EI OLE Amerikka ! Totisesti.



P.s 2 En voinut välttyä ajatukselta, ja kuulitte tämän MINULTA ensikertaa, että tuossa tuo nekru puhuu itsensä seuraavaksi Obamaksi, seuraavaksi Neekeripäälliköksi ! Tosin siihen nähden tuo olisikin HYVÄ valinta ja jumalauta VIIHDETTÄ koko rahalla ! Aijaijaijaijaijai hahahahaha !!
"Only in America!"  hahahaa, jumalauta nekru saattaisi kiriä Trumppiakin viihdearvossa ja silkassa häikäisevässä huippuudessa ja "rokkitähteydessä" !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti