tiistai 16. lokakuuta 2018

(EoW) Veden Muisti

https://www.youtube.com/watch?v=Skg3lO1wtxk




KATSOKAA !!

Ja painkaa mieleenne. Ja mielenkiintoinen maininta kyllä tuo rokote juttu ! Minähän olen kehottanut pysymään siitä vitun MYRKYSTÄ kaukana ! Muttei Suomlannin TOTTELEVAINEN Finuiitti-Imbesilli vain mahda itselleen ja ohjelmoinnilleen mitään, vaan myrkyttää itsensä ja lapsensa.

Minun on vaikea edes kuvitella niin luottavaisen tyhmä olento joka vie oman vitun LAPSENSA jonkun lääkärin nörttimulkun myrkytettäväksi koska BYROKRAATIT SANOO NIIN !!! Ja koko ympäröivä älykääpiöiden "yhteiskunta" komppaa siinä vieressä, ja tuijottaa vihaisena jos ET vie.

Minä läppäisin lekuria käkättimeen jos minulla olisi jälkeläinen ja sitä pyrittäisiin piikittämään.
Ja MIKSI ?! "Koska se SAATTAA joskus saada jonkun taudin, ehkä, ilmankaan sitä".
Ok. Kiitti.


Mutta kuitenkin, en epäile tuota "Veden Muistia" sekuntiakaan, ja mitä epäiltävää tuossa on ? Siinähän ne saatanan KUVAT ON ! SIINÄHÄN  SE(!)  ON(!).

Asia on päivänselvää.
Ja sitä voi KOKEILLA ITSE !! Ja se on helvetin HALPAA ja HELPPOA !!! PARAS. MAHDOLLINEN. "Diili".

Sen kun laitatte jotain vettä mitä aiotte juoda, esim kaiuttimen eteen ja soitatte sille jotakin ylevää ja kaunista, ja positiivista jne. Jos se EI toimi niin SINUSSA on vain LIIKAA negatiivista latinkia, ja se pitää vain purkaa ensin. Tässä kaikki.

TODELLISUS ON MAAGINEN vaikka TE olette triviaaleja ja alistuneet mundaanille arkiselle illuusiolle ja ankealle kankealle tylsyydelle jne.



Kiitti.








LISÄYS 23:59.

MISTÄ luulette muuten Uskonnosta tutun "Pyhän Veden" käsitteen ja ajatuksen ja idean olevan peräisin ?!?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti