sunnuntai 2. heinäkuuta 2023

Ruattin kurakirjan poltto

 https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/0cd9d52b-054f-4fa0-a662-0d98c7be4436


Ihan oikein polttaa tuo demonien epäpyhä satanistinen kirja. Ja naurettavaa matelua ruattin poliitikonkääviltä. Ne pelkää muslimeita, SIKSI ne "tuomitsee jyrkästi!" vaikkeivät OIKEASTI, toivottavasti, välitä puolen puupennin vertaa - eikä kukaan järjissäänoleva muutenkaan. Mutta politiikassa sitä täytyy vähintäänkin näytellä tyhmää mutta mieluiten OLLA tyhmä.

Onneksi nuo ekat kommentit iltixessä vaikuttaa kerrankin suhtkoht järjellisiltä. Mahtavaa. Ihmiset ja apinat ja finnuiitit alkaa jo ymmärrellä ja heräillä ja uskallella ilmaista itseään ja jopa osia totuuksista. Oikea suunta.


Ja ei ole mitään ählämofobiaa, on vain ählämien itsestäänselvä muinainen raivotautinen tyhmyys pahuus ja räävitön hulluus ja sikamaisuus ja ylimielinen superpöyristyttävä kahelius ja sen sellainen, ja ihmisten ihan normaali järkevä perustason reaktio tähän. Samoin kuin sitä reagoisivat johonkin... Hindenburgiin tai  Syyskuun 11:sta tai auton kokoiseen myrkkyhämähäkkiin jne, sellainen ei ole muuta kuin vain katuviisautta ja järjellinen reaktio. Te tiedätte tämän kaikki itsekin.

Älkää edes leikkikö tyhmää.


Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti