maanantai 3. heinäkuuta 2023

Ranska on taas tulessa osa.2

 https://www.youtube.com/watch?v=SLKmwuuo5h0&ab_channel=PaulJosephWatson




Huoh... pahaa tekee.


Nykynuorille tilanne näyttää ehkä jonkun verran jotenkin erilaiselta tjns, mutta minun nuoruudessani Ranska OLI vielä ihan ehdottoman 100 %:sen Ranskalainen ja järjissään ja normaali ja ehkä maailman  kaunein maa. Pariisi ainakin on yksi kauneimmista kaupungeista mitä tällä planeetalla tiedetään ikinä koskaan olleen olemassa, aivan kerrassaan taideteos. Ja katsokaa, KATSOKAA, sitä nyt - NYT kun siellä rymyää ympäriinsä niitä vitun Afrikan mutapaakkuja ja väli-idän aivottomia alkuapinoita, ei vittu hyvältä näytä. Vaan ihan silkalta brutaalilta yksinkertaisten alkueläinten ja/tai barbaarien aiheuttamalta helvetiltä, eli tismalleen samalta kuin kyseisten epäelämänmuotojen omissa koti"maissa" tai alueiksi niitä voisi kai ehkä paremmin kutsua. "Habitaateissa" ?

Tilanne on edennyt ihan oikeasti absoluuttisen absurdiksi ja järkyttäväksi ja niin totaalisen umpihulluksi ja surrealistisen kaoottiseksi ettei tähän voi sanoa oikein mitään ja tällaisesta ei luulisi olevan kauhean pitkä matka enää Totaaliseen Sotaan.

Ennenwanhaan sotia alkoi YHDEN tyypin ampumisesta !!


Aatelkaa että poliitikot KEHTAA paitsi leikkiä tyhmää ja pitää typerää turpeaa munattoman nynnyn kusipäätään vain pensaassa sijaitsevassa perseessään, mutta SÄTTIÄ meitä ja syytellä ja uhkailla ja vainota, jotka tuomme asiaa esille ja haluamme LOPETTAA tämän sotatilan ja korjata asiat ! Voisiko sitä "korruptoituneempi" olla ?

Ei, eikä ne ole enää vain korruptoituneita tai tyhmiä ja epä-päteviä tjns, ne ovat asettuneet ihan tikkusuoriksi VIHOLLISIKSI. Niillä onkin minun silmissäin ihan kiistämätön 100 %:nen kaatolupa.


Antakaa palaa vaan.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti