keskiviikko 1. toukokuuta 2019

Hedberg vs Huumori

Siellä se munaa itseään jälleen ja edelleen ! Ja HYVIN voimakkaasti ja väkevällä ja aggressiivisella heltymättömällä väännöllä.

Se EI vain opi.  Voi ristus perkele sentään.


Olen siis katsonut sikäli kun olen muistanut, pari kai kokonaista jaksoa tuota sen "kokovartalomies"  "sketsisarjaa", ja täytyy sanoa että se on yhtä hauskaa kuin saada linnunpaskat päällensä ja sitten tippua paskaviemäriin jonka pohjalla on niitä piikkejä mitä niissä joissakin ansakuopissa nyt on, eli ei lainkaan hauskaa. Silkkaa kärsimystä.
MUTTA siinä on kyllä se että se on NIIN PASKA että SE itsessään huvittaa ! Repesin lähes hymyilemään tämän tullessa mieleeni, tuossa kun se "hevasi" siellä autossa siinä valkoisessa hevitukassa. Aattelin että tässä todistan (lihavan tyhmän miehen) hidasta sekoamista, ja taisteluaan alati pahenevaa mutta aivan yhtä vääjäämätöntä mielisairautta vastaan.
Se menee siis "kuin hidastettu junaonnettomuus" hitaasti ja varmasti järjiltään ja raiteiltaan.

Se on "kuin" katsoisi jotakuta joka on munannut ja nolannut itsensä N I I I I I I I N täydellisen totaalisesti, ja erehtynyt niiiiiin harhaisen pahasti, että ihan kuten vasuritkin, se on kai aatellut ettei voi oikein enää perääntyäkkään, sillä sitä saattaisi RÄJÄHTÄÄ kvarkeiksi silkasta häpeästä jne jos myöntäisi tilanteen, joten se sitten on vain lisännyt pökköä pesään ja alkanut hölmöillä kahta kauheemmin.

-

Aivan jumalauta järkyttävän sietämätöntä skeidaa tuo kyllä on. Ja ilmeisesti se on lukenut tätäkin blogia, sillä siinä jossain edellisemmässä jaksossa se todellakin ====> ammuttiin tykillä !
Eli se jumalauta ON lukenut tätä ja varastanut tuon jutun omakseen. . .. . ..WAU.
Muttei se ollut mitenkään hauskaa, se oli vaivaannuttavan outoa kuten kaikki mitä tuo hulluuntunut läski ikinä tekeekin.
En tiä, ehkä se on saanut vauvana jotakin säteilyä tjns ? Joka on antanut sille tuon kiusallisen vaivan joka saa sen luulemaan että se on jotenkin humoristinen ja hauska ja kykenee naurattamaan muitakin ihmisiä kuin tyhmää hymisevää virtahepoemoaan / äitiään. En tiä, ehkä.

Ehkä sen kannattaisi nyt käsittää että tuo EI OLE se sen erikoiskyky ja Supervoima, vaan ihmisten valtaisa vaivaannuttaminen ja irvistyttäminen ja suuren myötähäpeän tuottaminen. Jota MINÄ tosin en pidä lainkaan itse asiassa Supervoimana ylipäätään ! Ja se on sitäpaitsi hyvin yleistä ja normaalia ja tavallista ja tavanomaista ja perustason vaatimus esim "poliitikolle" jne.
Kytällä sitten on taas vielä ainakin yksi lisävaade, ja se on "vaikea / outo isäsuhde" ja aito ja pesunkestävä vakaumuksellinen häiriintyneisyys ja täysi moraaliton moraalittomuus ja aivoton jäykkä tollous ja piinkova kusipäisyys. Vai oliko tuossa jo enemmän kuin yksi, ehkä, en tiä.

Mutta siis niin, kuitenkin, Sami "Stupidó" Hedberg.  Mitä siitä sanoisi mitä siitä ei olisi jo sanottu ?! Paitsi tietenkin että "hauskahan SE on!". Mutta vitsit sikseen.
No: se ainakin varasti "the faast shousta" ihan suoraan sen Espanjalaisten kustannuksella pelleilyn ! Ja kuka sitä EI olisi jo tehnyt kyllästymiseen asti ja useasti !? Mummonikin on parodioinut Espanjaa paremmin kuin tuo. Mutta SEN kyllä sanon että tuo "Espanjan ostoskanava" juttu on ihan oikeasti melko hieno ! Melko tyylikäs ja outoa kyllä, retrolla tavalla, lähes "khuul" !! Hahaaa, se on siis tahattomasti tehnyt jotain lähestulkoon kuriositeettiarvoltaan mielenkiintoista. Se on parempi mainos kuin moni oikea mainos ! 
Ihan tyylikäs sinänsä ja ihanan ysäriä / nostalgista.

-

Siinä oli neekerikin ! Se joku mikä oli Possessakin aikanaan, se mikä osaa suomea, se ! En tiä mikä tai "kuka" se on, mutta se oli siinä. Outoa sanoa neekeristä "kuka", se on kuin sanoisi lehmästä "kuka" eikä "mikä" - tai "hän" eikä "se".

Mutta kuitenkin, se oli mitä omituisin osio, siinä vain puhuttiin tylsää yliolkaista mihinkään liittymätöntä outoa paskaa, vailla MITÄÄN "pointtia" ja sitten se loppui ? Odotin että siinä olisi edes joku surkea lopetus, kuten 3-40 vuosikymmentä sitten Hra Heedbärin kamaritouhuilla...  mutta ei. Ei siinä ollu.
Se lieni tekosyy Heedpölvästille laittaa ne "hauskat" kakkulat silmilleen, ...tshiiiih...PUNASET !! Punaset lasit !! THäÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH ! HÄHÄHÄHähäahahaaaaaaaaa.


Ainoa hyvä puoli Heedissä on että se antaa blogille ainakin jooonkinlaisen tikusta asiaa aiheen aina välillä, ja tekee niin loistavaa työtä itsensä täydellisen totaalisessa ja kaikenkattavassa  & nolaavassa munaamisessa ja koko "skenen" romuttamisessa, että puhuva simpanssikin tulee ihan LOISTAMAAN jos astuu tuon vanavedessä estraadille joskus. Eli se veti riman niin alas, ja kuinkas muutenkaan(?), että kaikkien muiden on täysin turvallista "vetää päin helvettiä" ja säilyttää silti lärvänsä ja joku taso sentään, jos ottautuu komedian maailmaan Suorikassa.  Eli se siis kellotti sopivati "pohjat".


Kertakaikkiaan huono ja paska ohjelma. Määrittelee "täys suden" ja "umpipaskan" ja "mitä VITTUA!?" jne.




"Telkku.fi" tai com, sieltä ohjelman tiedoista kun katsotte niin näette sen saamat arvostelu, kaikki paitsi 1 on antaneet 1/5 ja se yksi 2/5 jostain syystä, luultavasti väsymys ja/tai humala.
TAI sitten se on ollut Sam itse !! Hahhaaa se se muuten ON !! SE on käynyt antaan itse itselleen ainakin yhden vähän kunnollisemman äänen ja arvosanan. helvetin ketku jumalauta.




Unohtakaa se tykki; tiputtakaa se vaan jostain katolta.








Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti