tiistai 1. tammikuuta 2019

YLEn Uudenvuoden Lässähdys

Kommunistien Puskaradiolta tai "YLE"ltähän tuli se sellainen vuuenvaihtumis juttu, siellä piti olla Vesalan Paulankin, kai se olikin, en tiä. Näin siitä vain ihan minuuttia ennen H-hetkeä pätkän. Sinnehän oli totta-vitun-kai pitänyt hommata se VITUN NEEKERI kuuluttajaksi !! Koska hei; tottakai !!! Neekeriys on kuuleppa Rasisti™  itseisarvo ! Ja arvokasta ja mitä vielä. Ni !

On Rasismia jos ei ole joka paikassa ja koko ajan Afrikasta Maahantuotua neekeriä ! Ja pelkkä Veekeri ei riitä enää; sen TÄYTYY olla ihan ihka aito NEEKERI !
M´kay ?

Mutta että kuitenkin, ensin TUO ja sitten jotta olisi viiiielä pahempaa, oli se vitun "ilotulitus" niin NAURETTAVA ja mitätön ja haalea pannukakku ja hävettävä lässähdys, että ensin oletin että se oli vain jokin alkusoitto sille varsinaiselle, varmastikkin(!), tulossaolevalle ISOLLE tulitukselle ??!....ja vittu mitä vielä !?.. SE OLI SIINÄ !!
Jumalauta ..MITÄ VITTUA ?!?!?!?!??!?!?!  "Valtakunnan" ilmeisesti ykköstulitus ja se oli sama kuin mitä ihmiset omissa pihoissaan ammuskelee lastensa kanssa. VITUN KYRVÄT saatana !

Te ette vain pääse tarpeeksi nopeasti tavoitteeseenne vai mitä !!?! KAIKEN totaalinen alasajo ja tuho. Elämän ja sen sisällön ja hauskan ja vapaan ja kaiken.
Jumalauta teillä on kusta niin käsittämättömän häkellyttävästi päässä että edes MINÄ en oikein tiedä mitä sanoa ??!.... ai miin.... mitä tähän sotaan meitä vastaan VOI sanoa ?
Ehkäpä että "odottakaapa vain!".


Mutta että VITTU että oli myötähävettävän nolo esitys ja räikeän mitätön ja vähäinen ja haalea ja olematon laiska pieni suihkautus se teidän vitun muulinpaskojen näennäinen ja mauton ja autopilotilla vain näön vuoksi vedety VITUN vetelä vätys "tulitus".

TEIDÄT olisi tullut tulittaa siellä aukiolla ! EHDOTTOMASTI !! Odotankin SITÄ lähinnä enää. Ehkä se on 2019-2020 se tulitus sitten ? Samalla kun Trump valitaan, totta-vitun-kai tottakai, uudelleen. SE olisi jumalauta jo vähän jotakin !



Eniwei, sääliksi kävi sitä yleisöä. Mennä nyt tuonne hytisemään tuollaisen vitun "haistakaa paska ja maksakaa meille!" vitun märän rätin päin naamaa -tulituksen takia.





HÄVETKÄÄ saatanan vapauden vastaiset vitun siat, ja kuolkaa pois.







Kiitti.




Tässä vielä vähän tulitusta !
















P.s Samaan aikaan kun saatanan vitun hävyttömät moukat mulkvistit valittavat, "lehdistö" siis, ämmineen ja jutkuineen,  niin nin samalla kun aukovat typerää kommarin-kusipäätään ja vinkuvat ilotulitteista, julkaisevat nämä ääliöt toisaalta "ympäri maailman tapahtuneita MAHTAVIA" ilotulituksia ja laittavat että "katso!" tai katso KUVAT tjns.



Jumalauta HAISTAKAA VITTU.






















Je HEI.....MITÄ TE LUULETTE OLEVANNE JA TEKEVÄNNE ?!!?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti