tiistai 1. tammikuuta 2019

Hankamäkilinkki

http://jukkahankamaki.blogspot.com/2019/01/valloitettujen-valtioiden-ja.html




Onko maan nuoriso puoliksi pilalla lurjusten ja luopioiden ollessa kykenemättömiä tai haluttomia suorittamaan edes asepalvelusta?


Lähinnä vain tuo ^ kohta ulosluettuna, on Hankis melko oikeilla jäljillä.
Ei tule OLLA, MITÄÄN, vitun "asepalvelusta", jos tätä ei pysty ymmärtämään tai sisäistämään, on ymmärtänyt ja sisäistänyt kommunismin. Tai Statismin eli Valtiolaisuuden kuten minä sanon, tai miksikä tuota kollektivismin kyyristelevää ja ällöttävää tautia sitten nimittääkin.


MINÄ EN syntynyt mitään VITUN "valtiota" varten !!!


Minä en haluaisi mihinkään Amerikkaan lähteä, mutta tätä tietä jos kaikki jatkuu... mitä muutakaan sitä VAPAUDEN rakastja enää lopulta oikein voi !?
Sitä joko joko jäädä tänne näiden kuolevien luuserien ja komennostanauttivien vitun samojedimasokistien määittäväksi ja nöyryytettäväksi ja määräiltäväksi, tai sitten ottaa ohjat omiin käsiinsä ja häippästä sinne missä ainakin on tai OLI, edes IDEAN tasolla; vapautta.

Ubi Libertia, ibi Patria.


Mutta muutoin, siis, Hankis on ihan oikeasa. Miehitettynä ja totaalisen Totalitäärian alla tässä kyyristellään. Koska "poliitikot" ovat HEIKKOJA vätyksiä, EIVÄT mitään miehiä, MINÄKIN saan maksaa HEIDÄN HEIKKOUDESTAAN.
Eikö "politiikka" olekin mahtavaa ?!?!

Jep; ainakin jos olet MASOKISTI.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti