torstai 3. tammikuuta 2019

Mistä on "politiikka" kotoisin ?

MISTÄ on "poliitikot" ja "poliittinen valta" PERÄISIN ?!?!?!?

Se tuli tuossa eilen mieleeni, ja se että tämä on jo kaaaauan pitänyt kirjoittaa teille yksinkertaisille naiiveille ylikuritetuille aivottomille tolloille tänne selväksi ja opiksi ja ilmaiseksi Viisaudeksi, josta teidän kyllä TULISI MAKSAA minulle ja jumalauta RUHTINAALLISESTI !

Mutta toisaalta.............tulisihan teidän kyllä ihan ITSEKIN tämä ymmärtää ja tietää ja tiedostaa ilman MITÄÄN ja minkäänlaista ulkopuolista apua jne... joten... ?...jaa....




"Poliitikot" ja "Poliittinen luokka" on kotoisin näistä...






...tällaisista ^ mulkuista.

NIISTÄ se on lähtöisin.


Jos Sipilän pallinaama myhäilijä eläisi tuona aikana, se pukeutuisi noin ^. Ei mitenkään muuten.

Nämä nykyajan "kansanedustajat" on tuota SAMAA paskaläpi paskasakkia jotka on pitäneet OMINAAN ja "kurissa" koko muuta ihmispopulaatiota sittemmin....aikojen muistamattomien.
Je te LUULETTE että tuo saatanan kenopää läskilauma sallisi TEIDÄT ja teidän "moukkamaiset ja oppimattomat ja tietämättömät ja valistumattomat" mielipiteenne ja tunteenne yms  mukaan "poliittiseen päätöksentekoon" ?



VITTU.
TE.
OLETTE.
JUMALAUTA.
NAIVIIN.
TYHMIÄ !!!!



NUO ^^ läskit kuvottavat laiskat plösöt loispaskat vain kiertelee ja kaaaaaaartelee ja kikkailee ja venyttää ja pelaa aikaa jne, yrittäen vain saada teidät AINA luovuttamaan ja antautumaan ja alistumaan. SE on niiden KOKO ELÄMÄ. Niille tämä ON eräänsortin PELIÄ.
Ne ei välttämättä ITSE ajattele sitä niin, mutta sellaisessa "todellisuudessa" ne elää.


Ne on nuo samat "linnanherrat" ja muut tunkkaiset lannanhajuiset ääliöt rumissa vaatteissaan, milläkin aika-kaudella, jotka jakelee muille käskyjä ja omii toistenkin hevoset ja lannat ja rattaat ja maat ja mielet ja Kohtalon jne, ja ihan pokkana ja USKOEN olevansa OIKEUTETTU niin tekemään.

On totaalinen IHME ettei heitä vain murhata raa´asti jok´ikinen päivä, mutta hei; kuten olen sanonut, te olette mielipuolisen tyhmiä. Aivan käsityskykyäni sumentavan tyhmiä. joten.... ?..... ei niitä sitten vain tapeta.
Niitä ihan kuunnellaan ja siedetään ja suvaitaan ja seurataan !!


HAHahahAHAahaHAHAHahAHAHAhahaAAaaaaaaaaaaa.






NAISET on niin se primäärinen näennäisen "vallan" lähde ja tulojenkin. NAISET kaipaa AINA jotain isähahmomaista "Johtajaa" joka "pitää maailman kurissa", ja kaikki "beetaurokset". SIINÄ on TUON kyseisen vallan MUODON se syy ja lähde ja biologinen "oikeutus", SIKSI siis apinat TUNTEE fiiliksissään että sellaista on OIKEUS tehdä.
Sellaista EI OLE mitään oikeutta tehdä, mutta elukan fiilikset ...ne sanoo paljonkin kaikenlaista.
SIKSI juuri PITÄISI kyetä YLITTÄMÄÄN materia, mind over matter, SE on "uskonnon" se OIKEA IDEA, jonka vallanhimoiset...jaa, tuolllaiset ^... on pyrkineet himmentämään....pimentämään....saamaan kadoksiin... *puff*



Nuo megadorkat pulskat paskat on halunneet OLLA Jumala, EIVÄT missään nimessä ....jotakin muuta. Ja ehkä SEURATA sitä tjns. Mitä lie. Ja niitä hatuttaa suuresti jos ne tietää jonkun muun uroksen toimivan "alueellaan" suvereenisti ja ilman "sääntelyä" ja hallintaa.



Sääntelyä ja Hallintaa.




SIINÄ ^^^^^ ^^ ^^^^ ^^  on "Valtion" se kaikkein vaatimattomin ja "hyväntahtoisin" idea ja versio. Kaikki muu on jo PALJON pahempaa.
Tuota ^ voisi kai kutsua "Hyvinvointivaltioksi".




*



Tuollaisista VITUN "feodaaliherroista" ja mistä lie vitun mursunnäköisistä maalaistalon isännistä ja "torpan"omistajista ja sen sellaisista pulleroista on "politiikka" nykymuodossaan kotoisin.
Oikeastihan he haluaisivat edelleenkin pukeutua minkkiturkkiin ja violettiin viittaan ja kävellä linnaansa siitä laskusillan ja hoi polloin yli, ja syödä mehevää villisikapaistia suoraan Edistyksellisestä 15-1600-luvun tyylisestä vitun vartaasta ja kuunnella "kamariorkesteria" ja ehkä narriaan, ja pieksättää kaikki hankalan itsenäiset toimijat linnan vallihaudan tuollapuolen. JOTTEI olisi MITÄÄN edistystä.



Ja tämä ^ kaikki on aivan ERITYISESTI ===> EUROOPPALAINEN juttu ja tauti ja niiden synnynnäinen valuvika. Jota EI OLE MITÄÄN syytä yrittääkään tuoda Suomeen ja suomalaisten suht vapaiden olentojen niskaan.
Jollette siis ole KIINNOSTUNEET elämään mieluummin jonkun kuristusottessa kuin pidäkkeettömässä vapaudessa. Jossa voitte vaikka kännätä joka päivä !! Jeeee jeeeee *örvellystä* ...wuuhuuu.
Vitun lantapäät lantajätkät idiootit.

HAISTAKAA VITTU.






TUON ^^   takia ETTE NÄE päivääkään menestystä KOSKAAN tässäkään paskamaassa, sillä täällä EI. OLE. LÄPIKÄYTY. AMERIKAN VALLANKUMOUSTA.
Joka oli HISTORIAN AINOA TODELLINEN  ===> VALLAN ===> KUMOUS. EI sen muuntelu tai siirtäminen eri käsiin, vaan de facto MITÄTÖINTI eli KUMOUS.
Mutta SE kumottiin sitten sen Kommunismin Pohjapiirroksen ja Valtion pohjapiirroksen eli "perustuslain" avulla ja metodein ja takia. Vapaamuurarien ja muiden Satanistirunkkujen toimesta.

Heitä ÄRSYTTÄÄ INHOTTAEN aivan mahdottomuuteen asti Toisten Ihmisten Vapaus.
Ne on juuri niitä rutikuivia neuroottisia paskapäisiä mänttejä nilkkejä megadorkia nörttipoikia ja mulkvisteja mulkkuja läskipäitä kantelupukki ilonpilaaja-ääliöitä marisijoita, jotka ryhtyy mm kytäksi ja jotka erikseen kysyy tunnin lopussa opettajalta "tuleeko läksyjä?" jne.
Eli niitä jotka KAIKKI MUUT, OIKEASTI, haluaa AMPUA.

Ne on omahyväisiä ja ylimielisiä sellaiseen ekstenttiin mitä Tavallisen Dorkapulliaisen on vaikeaa kuvitellakkaan, ja ne HALUAA. MÄÄRÄTÄ. Piste.
Kuten nainenkin, mitä ne siis ON, karvaisia naisia,  ne haluaa vain että kaikki tekee niinkuin HE sanovat. SE on heistä "oikeutta ja reiluutta ja kohtuutta ja asiallista" ja mitä lie vielä. Eli he ovat toisinsanoen, paitsi totaalinen piikki perseessä ja lihassa ja painajaisia, niin kaikkein Syntisimmät Kuviteltavissaolevat Idiootit.



Totaalisia vitun vastenmielisiä pikku porsaita ja persereikiä ja porsaan persereikiä ja märehtiviä muuleja ja piiiiiiiitkäveteisiä mulkkuja ja hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiitaiiiiita vetelehtiviä läskejä plösöjä paskoja ja lähes poikkeuksetta patalaiskoja, muutoin kuin istuessaan keksimään muille päänmenoja ja haittoja ja esteitä ja hidasteita ja "veroja" ja sen sellaista. Joita he miettivät luultavasti istuessaan sillä 10 kilon paskalla, mitä tuollainen vitun virtahepo yleensä kai suoltaa kerralla.



*

Ja lopuksi haluan teroittaa että tämätyyppiset haittaolennot EIVÄT(!) USKO(!) että TEISTÄ on ====> elämään ITSE ja omasta tajunnastanne ja omista ajatuksistanne ja omista visioistanne ja omasta uskostanne ja millääntavoin itsenäisesti, he pitävät teitä henkisesti paitsi epäkypsinä ja lapsenkaltaisina "simppelttoneina", luultavasti ihan oikeasti jälkeenjääneinä. Tuntemattoman sotilaina toisinsanoen.

SIKSI on yhä anno domini 2019 (!!!) jumalauta jotain nimeltä "esivalta" !!! Jumalauta että minä HÄPEÄN että joudun sietämään sellaisen paskasakin keskuudessa lymyilyä YHTÄÄN kirottua vitun päivääkään!! VITTU. MIKÄ. NOLAUS !


En tiedä teistä, mutta minulle tämä elämänkaltainen on "kuin...ihan vaan "KUIN"(!) olisin aikuisena lastentarhassa, kuin olisin jäänyt uuuuuseita kertoja peräkkäin "luokalleni". Siksi en kertakaikkiaan käsitä MIKSI luoja minut tänne teidän sekaanne laski ja langetti ?!?!?
Mitä VITTUA minä oikein tein !?!?!? MITÄ TÄMÄ ON ?!?!
Hei !?!?



HEI MITÄ TÄÄ ON ?!?!? Ja loppuuko tämä kuinka pian ?! Kohta ?!
Sitten MINÄ saan alkaa kurmoottamaan heitä ?!... .vai ?.....HEI ?!...






HAAAAAALOOOOOOOOOOOOO ?!?!?




































" HAAAALOOOOOOO ?!?!? "





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti