perjantai 4. tammikuuta 2019

Haliwuudin & ÄmerigänÄrmeijjan Epäpyhä Liitto

https://www.rt.com/op-ed/421064-pentagon-hollywood-propaganda-dod/



Tätähä minäkin olen yrittänyt teille sanoa ja toistaa ja teroittaa. Pitäytykää TÄSTÄ TIETOISINA !!!

Ja siitä että AMERIKKA ja ENGLANTI eli ANGLOT = "israel" myös, ja ne on sen LUONEET ja NE sitä YLLÄPITÄVÄT ja RAHOITTAVAT. Tässä ei ole MITÄÄN epäselvää tai mystistä, tämä on niin yksinkertaista ja suoraa kuin mikään vain VOI olla.

PITÄKÄÄ tämä mielessänne, ja AJATELKAA ja tarkkailkaa ITSE.
Paitsi suvakit yms, te olette liian vähälahjaisia ja tyhmiä luottaaksenne omiin aisteihinne ja heikkoon ja nurinkuriseen ja kusipäiseen ja tyhmäntyperään ja satanistiseen idiootin keskinkertaisen aivottoman pulliaisen mieleenne.



*



Minä en muutenkaan tykkää YHTÄÄN siitä että tänne raijataan jumalauta jotain VITUN Amerikkalaisia ryömimään paskaisine laitteineen pitkin perkele LAPPIA, joka on 1 planeetan puhtaimmista vielä jäljelläolevista paikoista !!! Jumalauta pysykööt siellä AMERIKAN OMISSA järvissä likaisine jalkoineen ja juokoon puroista siellä vitun Kanadassa, mutta pitäkää rähmäiset käpälänne poissa minun PUHTOISEN NEITSEELLISESTÄ luonnostani ja maastani !!



Jokoa kerta kun joku VITUN anglo / jenkki käy niissä aivottomien kommarien juutuubvideoissa, eli "vlogeissa", avannossa uimassa suomessa; osa minusta kuolee.  Se on kuin raiskaus.
Vitun läskit ja vitun vitut.

VITTU !




Minun piti muutenkin kirjoittaa aiheesta ..anglot  ja niiden tämä nykyinen Maailmanvalta, ja nyt näin tähän kirjoitukseen ^^ tuon yhteyden tuolta Oikotiestä.



Se on naurettavaa ja näyttää teille "Normaali Ihmisten" ABSOLUUTTISEN älyllisen LAISKUUDEN ja kyvyttömyyden, kuinka ne vitun idiootit kammoaa ja pelkää aivan naurettavaan hysteriaan asti jotain vitun KUVITTEELLISTA (!!!!) ja yhdentekevää vitun "Rasistista Äärioikeistoa™" ja "Natseja" ja mitä lie "Äärimmäisiä Realisteja™" ja pitävät meitä Rasistisia Rasismi-Rasisteja™  Äärimmäisenä UHKANA suomelle jne, mutteivät lainkaan sitä että Suomi on EU:n sisäänsäkaappama ja Amerikan propagandan ja tuotteiden ehkä se menestyksekkäin kylvömaa ja paikka ja tunkio, ja että suomeen TAHALLAAN ja tietoisena SUUNNITELMAN (Globaali Kommunismi / Satanismi) mukaisesti  tuodaan ja ängetään väkisin, maapallon alimpia ja primitiivisimpiä ali-ihmisrotuja. Ja ne ON sitä vaikka siinä kuuuuiiinnnka vänkäätte. Teidän Tahtotilanne™  ja Uskonne ja mikä lie vitun jäykkäniskainen uppiniskaisuutenne ja itsepäinen "poliittinen" myyräntyönne EI MUUTA BIOLOGIAA ja Kohtaloa miksikään. Saatanan käärmeenpaskat näennäismarttyyrit vitun kiukuttelevat lapselliset lapset ja vittupäiset vitun vittupäät.

Ehkä jos hei, vitun idiootit, ENNENKUIN seuraavan kerran olette aikeissa parahtaa julkisesti jostakin, ja osoittaa oman "kuulumisenne _____laisiin joukkoihin" ja torua meitä jotka yrittää VAROITTAA sudesta jne, niin nin mitä jos vain sen yhden kerran edes .........AJATTELISITTE ?!?! Jos olette lainkaan kykeneviä siihen. Koittakaa SEKÄ induktiivista ETTÄ deduktiivista lähestymistä, ajatelkaa todennäköisyyksiä ja ajatelkaa historiaa, aatelkaa ihmisen RAJOITTAVAA biologiaa ja miten todennäköisesti joku joka väittää osaavansa lentää käsiään räpyttelemällä, TODELLA pystyy siihen. Ajatelkaa kaikkea tuota ja ajatelkaa sitten MOTIIVEJA !! SE on ihan "kingi" osuus se. MOTIIVI.
Yleensä se on joko kosto tai sitten se on alhainen halu valtaan ja rahaan ja tulla nähdyksi tietynlaisena. Ja tiettyjen tahojen silmissä.
Ja sitten on sen kaiken alla persoonallisuushäiriöt ja hoitamattomat ja diagnosoimattomat "psykologiset" ongelmat ja olemukset ja sen sellaiset, ja muut henkilökohtaiset puutteet ja viat ja piirteet yms. Sitten on kaikki Uskot ja Vakaumukset ja muut MEGAväärässäolevat Tyhmyyden Aseistetut ja virulentit tappavat muodot ja versiot.

AJATELKAA minimissään(!!!)  ^^ KAIKKIA noita, aina ja joka kerta. Ja ajatelkaa HENKILÖIDEN OMAA "henkilöhistoriaa" sikäli kun kykenette TULKITSEMAAN OIKEIN aistihavaintojanne. Ja te ette valitettavasti näy siihen pystyvän lainkaan. Teidät ON JO onnistuneesti abortoitu. SIKSI te valitettavan aivottomat kurjat vitun ärsyttävät vitut kiljuttekin ylipäätään siellä kadulla, ja jotkut jopa rumpujen kera, ja vaaditte toisiakin ALISTUMAAN omaan tyhmään alisteiseen oppimattomaan kurjuuteenne ja aivottomaan typeryyteenne ja tukehdutte omaan hysteerisen typerään oksennukseenne, saatanan typerät heikkomieliset pelokkaat vitun SIAT.


HAISTAKAA VITTU !









TE OLETTE ongelmienne alku, hyvin usein ja hyvin VAHVASTI.



Ja sitten huidotte kuin vesikauhuinen idiootti ylittäessään jokea, ja syljette ja raivoatte ja räyhäätte "kuin" Riivattu älykääpiö, jos ja kun joku yrittää -vaikka kuinkakin rauhallisesti ja "asiallisesti"- teitä neuvoa ja viisastuttaa ja opettaa ja opastaa ja luulette sitten HÄIRIKÖITYÄNNE ja sensuroituanne ja kailotettuanne päälle, kuten Hitlerkin Neuvoi tekemään, tarpeeksi kauan ....VOITTANEENNE koko jutun.





Vittu että teissä on sietämistä niin totaaliseen extenttiin että on onnenne verraton, ettette itse sitä joudu tiedostamaan ja käsittämään tämän inkarnaation aikana.
Mutta te PALATTE vielä KATUMUKSESTA ja TUSKASTA ja silkasta vitun nöyryyttävästä HÄPEÄSTÄ myöhemmin ! Ja minä ODOTAN sitä niin todella todella paljon.

SITÄ minä odotan vielä.




Kiitti.










* Ameriikan Propakandaa - ....Ameriikasta (aiheena) *

Elokuvayleisö:  "juu-U...tuommottii ne ON! Näin asiat O !"

"IDIOOTTEJA...tuossa suunnassa..."















P.s Ilman Haliwuudia ===> Suomessa EI OLISI NEEKEREITÄ.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti