keskiviikko 26. joulukuuta 2018

Suomi contra Somalia



Aattelin että otan tuon ^ kuvan talteen sillä siinä niin hyvin tiivistyy Suomen ja tuon ruskean kaoottisen märän paskareiän eroavaisuus.

Suomessa ollaan hyvin huolissaan ettei talvella enää EHKÄ(!!!!!!!!) jäädytä pystyyn yhtä pahasti, ja ehditäänkö Stadin ruuhkassa kotiin tsiigaan Salkkareita tai mitä vitun typerää pinnalista sontaa nykyään sitten katsotaankin "Tavallisten ja Fiksujen, Lainkuuliaisten ja Työssäkäyvien Ihmisten" kotona, Somaliassa taas ?...Emmätiä....ollaan ninkun kadulla ja näi... soditaan ja raadellaan kulkukoiria ja kivitetään toisiaan ja ohikulkevia satunnaisia ajoneuvoja ja taas toisiaan, ja teloitellaan rynkyllä satunnaisia toisia, milloin milläkin _slamin vaatimalla verukkeella. Ei kuitenkaan ikinä siksi että "nussit koiraasi! Eikä _slamissa saa tehdä niin!" - sillä niin ihan totaalisesti SAA ja PITÄÄ(!) tehdä, piip-slamissa.



Jaa niin ja nuo rakennukset on ammuttu ihan tohjoksi ja kaikki muukin siinä on ihan totaalisen hävityksen jäljiltä ja kaaoksen ja minkä lie "heimosodan" runtelemaa kamalaa rauniomaisemaa ja sauhua ja verta ja tulta ja sen sellaista. Ja pomppivia VITUN neekereitä siellä-täällä.
Siis Somaliassa ! Muttei Stadi siitä kaukana enää ole jäljessä !! Edistytään nääs ja näin !



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti