lauantai 1. elokuuta 2015

Kovaa peliä Oulussa



Rähisivät sielläkin taas sitten, Oulussa, nuo MaMut. Hakkasivat ja potkivat ja retuuttivat ja ampuivat, toisiaan. Jonkin helvetin pitseriakiistan takia.

En nyt haluaisi ihan tahallani nälviä ja aukoa jopa päätäni tai mainita asiaa VAIN siksi, että tekijät nyt sattui olemaan ulkolaisia, luultavasti Turkkilaisia, en jaksanut lukea tuon laajemmin, mutta; suomalaiset yllättävän harvoin kiistelee reviiristä, esim juuri Ravintola-Sektorilla, ainakaan IHAN noin kiihkeästi kuin nuo värisevämmät etnisyydet.

Mutta yhden asian kyllä myönnän MaMuille !! nimittäin; he ovat, eritoten siis Muslimit, kyllä esittäneet mitä ällistyttävintä pidättyväisyyttä ja malttia - olematta räjäyttämättä itseään missään, esim just ravintoloissa tai muualla. SE on kyllä suurta plussaa !

Mutta sen yksi syy voi löytyä siitä, että suomessa on kai sitten jokseenkin vaikeampaa kuin esim... uu...mm... sanotaan nyt vaikka satunnaisesti "Irakissa" tai "Afganistanissa", saada käsiinsä joko ihan silkkaa räjähdettä !! tai jotain mistä sitä voi helpohkosti itse tehdä ja valmistaa. Ja / tai, sitten he eivät vain osaa !


Mutta jos Suvaitsevaisto Oikeassa on, ja koska he EIVÄT olisi !?! herran tähden ! niin, ei hätää ! Olli Immosen pitäisi pamahtaa ihan näillä hetkillä, itse asiassa ...hetkenä minä hyvänsä !
Olli juoksee kai kiljuen johonkin Synagoogaan pommittaakseen Jutkujenpoikasia silpuksi. Ja KUSEE !! vittu KUSEE vielä päälle.



Heil Olli.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti