lauantai 1. elokuuta 2015

Kimi Räikkösen Avaruus-Odysseija osa.18

Kapteenin Blogi. Tähtiaika 0.22 01.08.2015

Uusin tilanneraporttini Kimi "Jäämies" Räikkösen kerrassaan ällistyttävästä tapauksesta. Eli; kuten varmasti, hyvät kollegat ja Tähtilaivaston muu väki, muistatte, on tämä kyseinen suhailija kärsinyt todella merkittävästä kohtalosta viimeisten 2-3 vuoden aikana. Minun tietojeni mukaan (jotka on melko hyvät ja kattavat) hänet lähetettiin ensin avaruuteen, siepattiin unissaan, "oppimaan parempaa kommunikointia" ja miehen palatessa TÄLTÄ reissulta, hänet paiskattiin meren pohjaan !! ...syytä sille EI OLE tietääkseni vieläkään julkistettu tai sitten en vain muista / tiedä sitä itse. Kyseinen pulahdus maksoi hänelle paljon, mm terveydellisiä ja mielenterveydellisiä ongelmia ja tietenkin, kuten tiedetään "aika on rahaa" ja Jäämies menetti PALJON aikaa ollessaan veden alla.

Kaiken tuon kärsittyään hän oli hetken aikaa Maan Viranomaisten hallussa ja häntä muistaakseni mm kuulusteltiin ja hän sai jonkintasoista sairaalahoitoakin, häntä myös yritti eräs hänen ystävänsä ja liittolaisensa vapauttaa tästä outojen sattumusten ja kohtalonsa kurimuksesta, mies nimeltä "Mika Häkkinen" mutta hänelle kävi muistaakseni todella kurjasti, hän suoraansanottuna ...kuoli !! Hänestä "jäi vain kalsarit mereen."

Tämän jälkeen Kimi lähetettiin jälleen avaruuteen ! Jossa hän aikansa ajelehti ja päätyi sitten AINAKIN Jupiteriin ja Marssiin  josta hänet löysimme ja haimme. Sitten ME toimme hänet takasin Maahan ja luulimme, että kaikki olisi ohi ja kunnossa, mutta ei ! NYT, tässä vaiheessa, ilmestyi uusi peluri peliin, järjestö nimeltä "Ferraari" - joka pitää tietojeni mukaan päämajaansa *jossainpäin* Italiaa, luulisin, että maan...alla tai sisällä. Muttei pinnalla kuitenkaan, paitsi ne osat mitkä Suuren Yleisön HALUTAANKIN näkevä. Eli erilaiset peiteyhtiöt ja operaatiot kuten mm "Formula-autoilu" johon he esittävät kuuluvansa ja olevansa siitä suunattoman kiinnostuneita, kuten Poliitikot "muiden ihmisten vapaudesta" yms jne.

NYT (!) on tilanne se, että kuten viimeksi raportoin, me näimme Kimin vilaukselta ja hän vilahti suoraan maan-alle, minun loittoryhmineni haahuillessa (ihan suottakin melkeinpä) jossainpäin italian maaseutua ja rakennuksen lähellä jota luulimme vain kirkoksi. Mutta se olikin kenties sisäänkulku ...portaali, vihollisen (Ferraari) tukikohtaan. Ja jouduimme siinä myös tulitaistelemaan hetken, mutta siitä selvisimme melko vähällä. Kimi sensijaan pääsi sujahtamaan karkuun, mutta ! Nyt me olemme VIHDOIN (!!) ai herra jumala ...vihdoin !! saaneet Kimin täsmälleen ja tarkalleen ja luotettavasti paikannettua ja kyllä, hän ON, kuten oletimme, maanalla.




Kuten tästä Uutisleikkeleestä selviää, tietävät jopa Tavallisen Kansan  "Hoi Polloin" jäsenet Kimin läsnäolosta sekä maassaan, että juuri Ferraarin-joukkojen hallussa, ja hänet myös halutaan sieltä vapaaksi.

Ja TÄMÄ on sekä erittäin HYVÄ asia, ETTÄ jotain mitä ME aiomme käyttää raa´asti hyväksemme ! Eli: Kansan tuki.

Olemme itse lähettäneet myös, oman, Virallisen yhteydenottopyynnön, sekä Virallisen kirjeen yms, Ferraarille -siinä toivossa, että siellä ymmärrettäisiin tilanteen outous ja vakavuus ja suostuttaisiin edes saman neuvottelupöydän ääreen, mutta laihoin tuloksin. Tähän mennessä meille on vain lähetetty erilaisia loukkaavia ja lapsellisia vastausviestejä, mm juntinmerkkejä ja sukupuolielimiä ja Ferraarin joukot ovat kyllä vastanneet soittoihini (päänäytön kautta), mutta esim vain pierreet kameraan ja nauraa räkättäneet tai sitten vain huohottaneet siellä taustalla, kameran kuvatessa vain seinää. Josta muuten, mainittakoon, päättelimme MYÖS, heidän olevan maan-alla. Se oli sen näköinen seinä. (Betonia.)

Mutta oli miten oli, minä, Kapteeni, aion suorittaa hyvin pian, hyvin brutaalin iskun (!!) suoraan Ferraarin ...munille !!

Minä isken niitä lieroja silmille niin lujaa, että Kimin kuvat pyörivät silmissään vielä ensi-vuosituhannellakin !!

Minä olen jo koonnut uuden ja tehokkaan loittoryhmän tätä "missiota" varten ja aseistanut heidät...mmm...melko, hyvin. En liian hyvin, sillä tarvitsen kyseisiä resursseja myös muihin, jopa tärkeämpiinkin tehtäviin kuin Kimin Räikkösen metsästämiseen, mutta kuitenkin; minä aseistin heidät !

Aion lähettää loittoryhmän ja samalla pommittaa(!) Ferraarin päämajaa / majaan. Uskon, että saan savustettua ne kurjat rotat ulos sieltä, tai jopa tapettua heistä suurimman osa, ainakin jos paikantamamme tukikohta on heidän ainoansa.
Toivoa sopii, että näin ON !

Toivottakaa meille onnea !!
Salute.



~Fin~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti