keskiviikko 10. huhtikuuta 2024

McDonaldsin puukotus

 Minä arvasin.


Tiesin miltei heti että ahaa... todennäköisesti manne... ja se oli sitten manne !! HAhahaaaaa. Kappas perkele.

Aattelin että lähinnä 2 vaihtoehtoa, joko tuo tai jokin "Elämänkoululainen™" suomijuopposaasta joka on funtsinut ettei halua isäksi ja on pistänyt naikkosensa kylmäksi ja siinä samalla sen potentiaalisen jälkeläisen. Ja jos noin aattelee niin teki itseasiassa meille kyllä palveluksen !

*

Olen itse muuten käynyt tuossa kyseisessä Mäkissä, hoksasin heti uutisen tultua ilmi että lienee se missä kävin aikanaan ja sehän se oli. Se on aika kurjaa seutua, minä inhoan Pitäjämäen seutua, se on yksi mitä minä Tsadista tiedän, niitä ankeimpia ja sieluttomimpia korbusiaanisia paskapussinperiä mitä siellä on pitkin poikin.

*

Ja kuten näette TAAS, hyvin hyvin hyvin tyypillisesti ja usein "tekijä ja uhri tunsivat toisensa". Tämä on yksi vähän tunnettu tosiasia kaikesta "rikollisuudesta" ja "rikollisesta väkivallasta". Siinä ensi-sijassa mutantit käy toisten mutanttien kimppuun ja tappaa toisiaan. Ja mitä sitten, sen kun tappaa, mitä enemmän sitä parempi. Päästään dysgeenisestä saastasta edes sen verran eroon. 

KAIKKIHAN ne tulisi hävittää, kuten kokoomuslaisetkin, mutta "eihän niin saa tehä!".. koska .... jotakin.



Kiitti.




#PommittakaaPitäjänmäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti