sunnuntai 1. toukokuuta 2022

Espan Heppu

 https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/7511cc93-b224-450a-a6de-31826fc90aac


En tiedä... onko tuo lukenut tätä Blogia ??! Tuo mitä se sanoo käy kyllä 100 % yksiin sen kanssa että olisi lukenut. Siinä keississä.. en tiä... omituinen TEKO mutta oikeanlainen idea tuo sanoa kytille. Ja kuten näette, ei kytät hievahdakaan. Kyttä vastaan tulee taistella jos siihen ottautuu, kuten karhua tai krokotiilia, vastus on täysin aivoton ja sieluton ja moraliton pelkurimainen öykkäri joka ei osaa halua tai ymmärrä ITSE pakittaa. Ikinä, missään tilanteessa. Tai ehjä joskus "taktisesti" jossain. Mutta eksyn nyt aiheesta.

Tuo heppu "avaasi pään" niinsanotusti, SITÄ kannatan. Mutta en näe mitään selkeää järkeä kaahata Espalla. Jos mitään järjenkaltaista niin ehkä.... ajaa tuollainen auto VALTAVASSA pommilastissa kyttien  perseestä sisään ? Eli sikalaitokseen tjns ? Siinä olisi jo JÄRKEÄ ja taktiikkaa yms, mutta Tavalliset Tolkun Fiksut™ pelästyy ja loittonee.


Eniwei, hemmetin hienoja autoja tuo ryttäs, ja meni Teslat kyllä oudon helposti ihan rullalle !! Mitä helvetin paperia ne oikein on ?? HAhahaaaaaaaaaa.


No mutta onnea ja siunausta sinulle Kaahari. Vaikka kuten sanoin, outo teko. Mutta autoja siinä vain pilaantui.

Allest Klar.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti