tiistai 22. maaliskuuta 2022

"hallitus" vs Suomi

 



VOI  JUMALAUTA !!!






Jumalauta jos vittu puhutaan veren kerjäämisestä nenästään  !!

Jukolauta  että vetää melko sanattomaksi... ai  miin..  minä TIEDÄN nuo "poliitikot" kusipäiksi JA läpimädän PAHOIKSI, mutta  ...joskus ne kykenee siltikin yllättämäään alhaisuudellaan.

Aivan vitun absoluuttisen häikäilemätöntä,  kusipäistä ja INHOTTAVAA. Ja alistavaaa ja nöyryyttävää, MEILLE. Ja juuri SIKSI tätä tehdään. Vitun kusipäät vitut.


Haista saatanan Stadilainen tyhjäpäinen bimbo kakara kusipää vittu ja paska ja kuole tuhat kertaa. 

Vittu että minä olen täynnä tuon typerän tuijottavan likan typerää mulkosilmäistä TÄYSIN kliinisen tyhjää tylsämielisen rikollisen demonin katsetta, saatanan pällisilmäinen  vitun pälli.




Näettekö te kaikki nyt ?!?! NÄETTEKÖ ?!?! Mitä IIIIKINÄ    ==> TE <== haluatte, tekee "hallitus" täsmälleen PÄINVASTOIN

Minä en  enää jaksa. Ei vittu  ei saatana... kuten joku kommenteissa sanoikin, "veronmaksu vapaaehtoiseksi". Niin.. eikö se suureksi osaksi olekin, paitsi työttömyysrahoista ym vastavista viedään se pyytämättä ja kysymättä mutta muutoin ? Joten sen VOI tehdä, jättää ne maksamatta.

Mutta valtio on RAUKKAMAINEN ja on aina ollut ja tulee olemaan niin kauan kun sitä  SIEDETÄÄN. Tämä tarkoittaa että ne alkaa kiristää kaikin mahdollisin muin keinoin ja lopulta lähettää kytän sianpaska kusipäät älykääpiöt sosiopaatit kimppuusi. Jos mikään muu ei tehoa.


Valtio = VIHOLINEN. Ja on aina ollut ja tulee iäti olemaan. Aamen.


Mutta että vittu nyt meni räikeästi kuppi nurin ja liian pitkälle ja kaikkea tätä. Onneksi kommenteissa ei sentään ole juuri muuta kuin ärtymystä ja tuohtumusta, mutta se on saatava noiden "päättäjä" kusipäiden PÄÄLLE jotenkin, ei niihin mikään teksti netissä tehoa. Tämän kaiken on alettava maksaa HEILLE henkilökohtaisesti.


Aivan vitun järkyttävä ja järkyttävän ärsyttävä uutinen.


Haistakaa mätä vitun paska saatanan kusipäät !!!



MINÄ EN HALUA AINKAAN RAHOJANI mihinkään helvetin nekrun apinanpaskoille viidakkoon tai  mihinkään vastaavaan ja teillä ei ole minkäänlaista OIKEUTTA niitä sinne viskellä, saatanan vallankiimaiset kusipäiset psykopaatit pyrkyrit vitun runkut !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti