torstai 15. heinäkuuta 2021

EUCCCP vs Planeetan Ilmasto

 IL-linkki


Saanko kysyä teiltä Arvottomat Tollot, tai Kansalaiset tai mitä te juuri tänään haluattekin olla, niin nin saanko ihan kysyä että ...MIKSI ihan exäktli te TEETTE kuten EU käskee ja ODOTTAA ja haluaa ja ohjailee ja sanelee ?!?! Minä en leiki tyhmää tms vaan kysyn ihan aidosti, sillä minä en ihan oikeasti ja aidosti käsitä teidän muiden  luontaissyntyistä,  ORJALLE tyypillistä piirrettä eli haluanne ALISTUA. Minä en KÄSITÄ, minulla ei OLE sitä, minä en käsitä sitä enkä voi SIETÄÄ.

Minun tekee mieli repiä alistujat kappaleiksi.


Tajuattehan te ettei teidän ole MIKÄÄN PAKKO tehdä kuten YKSIKÄÄN kytän-rotanpaska tai muu byrokraatti vaatii ??!! Ne EI OLE mitään vitun ihmisjumalia mitä haluaisivat olla ja kuten Tom Cruise, kuvittelevat olevansa, ne on VAIN ihmisiä. Jos sitäkään, ei mitään muuta. Te siis OMISSA harhaisissa silmissänne YLENNÄTTE satunnaisia tuntemattomia Toisia....joksikin mitä "pitää totella". NÄIN te teette. Ja TE olette niitä Järkeviä ja Tolkullisen Rationaalisia ?! 

Hei ...haistakaa vittu paska ja kuolkaa !! HAhah...vitun idiootit.


Vittu mitä absoluuttista pohjan lietettä, mitä totaalisia pellejä, mitä vitun NAURETTAVIA paskanynnyjä KUSIPÄITÄ. Mitä vitun pakanoita ja tulenpalvojia ja marakatteja, mitä absoluuttisia vitun iljettäviä Saatanan NILVIÄISIÄ.


Hyi vittu YÖK !!




Ei teillä, Arvon Professorit ym, ole ikinä sattunut käymään mielentyngässänne että "hei!.... .mm..ehkäää..m...  ME olemmekin ITSE niitä Pahoja Paskiaisia?!?"    ??? Ei tuollainen ole juolahtanut mieleenne ?

Jos olette osa Paholaisen Järjestelmää ja sen melko VAPAAEHTOINEN osa ja "toimija" niin hei, mulkku kusipää muuli-marakatti; SINÄ olet osa ONGELMAA et ratkaisua, ja AIVAN  YHTÄ PAHA kuin sen koko vitun sortojärjestelmän PAHIN taustaPIRU. TIEDÄ ainakin tämä.


Ja mitä tuohon EU:n huuhaa-humpuukiin tulee, ....no.. mitä siitä edes sanoa. Ikäänkuin joku KUUNTELISI.  Tiedättekin kyllä vallan vitun mainiosti mitä olette oikeasti tekemässä.

Ja hei, planeetan tämä lämpö ja ilma ja ilmasto EI juonnu ja johdu MISTÄÄN mistä te luulette sen johtuvan, se EI tule autoista eikä lentokoneista eikä junista eikä nuotioista eikä öljystä eikä mistään mistä te vitun keskiaikaisen kristityn tai modernin ählämin tasoiset imbesillit luulette sen tulevan ja juontuvan ja johtuvan. Se MISTÄ se tulee, sitä te ette uskoisi ettekä kykene näyttämään toteen tavalla joka teille kelpaisi. Koska se ei ole osa teidän, TEIDÄN, MAAILMANKUVAANNE.

Eikä se ole mitään mille te lopulta edes  voitte mitään. Joten TIETÄKÄÄ että kuten halki historia AINA, te teette pahaa ja kiusaanne ja tihutyötä ja alistavaa nöyryyttävää sabotaasianne VAIN sen itsensä takia. Ei mitään uutta auringon alla.

Olette se sama tympeän tyhmä kusipäisten häiriintyneiden mutanttiapinoiden alkeellinen barbaarinen alhainen laji mikä olette aina olleet, niin kauan kuin olette tällä vitun planeetalla loisineet.


Intiaaneilla ym primitiivipölvästeillä kusipäillä on "sadetanssinsa" teillä Kehittyneemmillä ...ihmisillä ? Vai ? Tai jollain, on "ilmastohumppanne".

Idiootit.

Haistakaa kusipäät vittu.




Kiitti.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti