maanantai 31. toukokuuta 2021

"Pysäyttämätön" Puuttin - Käppänä Jäällä

 iltavalheen linkki




Hah aHAh ahahhahahaaaaaa... ai jumalauta mitä NAURETTAVAA vitun kusipäistä lapsellista myötähävettävää idioottia PASKAA !!!

Kristus mitä Saatanan soopaa ja häpeällistä naurettavaa vitun tyhmää sontaa. AATELKAA miten TYPERÄ ja vailla itsekunnioitusta ja tajuntaa ja mitään, täytyy olla  alentaakseen itsensä tuollaisen naurettavan näytelmän tasolle.

Eli nuo vitun "statistit", joka tarkoittaa tälläkertaa SEKÄ valtionpalvojaa ETTÄ kirjaimellisesti "statistia" eli kuin elokuvan-avustajaa, joka vain staattisesti seisoskelee siellä jossain taustalla.


Vittu aatelkaa miten umpityperä näytelmä tuo todella ON. Ja että sen näyttelee aikuiset miehet !!!!

Ei jumalauta ei voi olla todellista. Aivan yhtä vitun typerää henkilökulttipaskaa kuin Pohjois-Paskaläjässä ja Kinkkien Vinosilmäpaholaisten Tunkkaisessa KaatopaikkamaassaKommunismin tyhmyys ja tunkkaisuus ja väkinäisyys ja irvistyttävyys ja kiusallisuus ja kiusaannuttavuus ja nöyryyttävyys ja kaikkinainen typerä paskuus täydellisessä pähkinänkuoressa.


KATTOKAA sitä ny saatana !!!!


Vittu "apua...ei vain maha mitään!!" sanoo isot äijät katsellessaan josko sieltä jostain kaukaa LAIDASTA yleisön takaa ehkäpä, tulisi joku MUU hyökkääjä kuin tuo hönö käppänä tuossa suoraan maalivahdin suussa, sitten tekevät näennäisen tönäisyn sinne johonkin LAITAAN päin ja levittelee ihan pokkana käsiään ikäänkuin eivät voisi sekunnissa teilata (lopullisesti) tuota vitun naurettavaa imbesilliä kääpiötä kuin norsu villakoiran.

Vittu siinä liukuu haapean vaivalloisesti tuollainen puolitoistametrinen miniatyyrinen kuvottava ja naurettava typerä yhdentekevä haiseva äijänkäppänä, pehmeine ikenineen ja pienine naisen käsineen, hyyyyyvin hiiiiiitaaaaasti ja ennustettavasti, ja hädintuskin pysyen luistimilla pystyssä, ja isot miehet leikkii ihan tosissaan että se on joku vitun Pysäyttämätön Rambo !!! HahahahaahaaaaaaaaAAAAAaaaaa.

Ei yyyyhtään NÄE kuinka sille AVATAAN ja järkätään JOOOKAikinen vitun naurettava lavastettu tilanne jotta se saisi n 600 % mahdollisuuden tehdä näennäinen maali, vitun hönö tollo. Vitun kalju dorka. Sissus Saatana ! HAHaaaaaa. Vittu mikä naurettava kalju menninkäinen Puuttini onkin, ai vittu sentään.

AATELKAA miten paljon hönönkusta täytyy kommarin päässä lainehtia jotta tuollaisiin tempauksiin alistuvat ja menevät ja ottautuvat ja lähtevät mukaan, vitun pelokkaat pikku paskanäädät paskahousut. Ja Finnuiitit on vain abaut askeleen kaksi ylempänä ja edellä ja fintiaanilaakin yritetään kammeta juuri täsmälleen tuohon suuntaan. Tuo vitun litran mitta muistuttaa sitä kiihkoilevaa syyttäjäRaijaa, samanlainen mitätön pussi mitätöntä haapeaa sohjoa PASKAA mutta juuri SIKSI täytyy yrittää kaikin apuvälinein pullistua maahdollisimman SUUREKSI ja UHKAAVAKSI.

"Valta on vallan vaikutelmassa" kuten olen tainut lähes joka "postauksessani" sanoakin. Napoleonia siteeraten. Tuossa sitä yritetään pedata, näyttäen aivan ultranaurettavilta. Valtaa siis.

Hei ryssänluuserit hoi !! Pistäkää tuo vitun kääpiö-käppänä NHL-matsiin ja ...katsokaa pääseekö elossa edes kaukaloon sisään, saati sitten sieltä ULOS ! HAHAA AHHAHAaaaaaaaaaaaaaaaa.

Tai for that matter, edes johonkin OIKEAAN peliin, nappulaliigan tyttöjen matsiin tjns. TAKAAN että se olisi VÄHINTÄÄN kuolemanväsynyt ja sinelmillä jo ekan ERÄN jälkeen, en osaa edes kuvitella miten runneltu sotku se olisi pelin loputtua. Luultavasti huohottaisi selällään jossain piilossa siellä stadikan alla, missä sitä tuuletetaan ja löyhytellään strutsinsulista tehdyllä ISOLLA viuhkalla ja suuhun lapataan kaikki palautusjuomasta kaviaariin ja siltä väliltä. Ja sekin VAIN jotta kyseinen taapero pääsisi johonkin vitun kuvaan pönöttään sitten "lehdistön" hännystelijäluusereille vasureille, joilla ei ollut MITÄÄN lahjoja tähän elämään joten alkoivat juutalaisten tavoin vain "lehdistöksi" eli levittämään valheita. Ja suuttuvat sitten kun tämä sanotaan ja kirjoitetaan ja tuodaan esiin. Mm sinun typerään jurriseen fintiaanintajuntaan Lukija Paha. Ja sinä OLET, enemmän PAHA kuin hyvä !! Trast mii.


Mutta että siinä vähän Ryssää. Annos Ryssää kuten voisi sanoa. Ja NOITA te PELKÄÄTTE ?!??! 

Mää en tiijjä ees mitä siihen sanoo ??! Nääs. Se on liian naurettavaa minun maailmassain. En osaa oikein enää edes reagoida. Hei, idiootit, pelätkää ! Viettäkää laiffinne PELOSSA. Minä tiedän mitä se palvelee. MINÄ en palvele kyseistä .."puolta".

Eniwei, jos osaisitte aatella, voisi kai tuosta nolosta myötähävettävästä esityksetä ja vitun absoluuttisesta idioottisirkuksesta ehkä päätellä jotain..ryssistä ja niiden luonteesta ja kyvystä jne jne jne.. mm sodassa. Tuo paskaväki uppoaisi ensimmäiseen suoesteeseen ja Suomihan on pelkä SUO, typerän juntin vitun nimensäkin mukaisesti.


Kiitti.







P.s Tuon luistelevan hönön mummon pysäyttäisi 2 kääpiötäkin, ja kahden kääpiön muodostama vajavainen ja huonokuntoinen lätkäpoppoo DOMINOISI tuota vitun jurakauden naurettavuutta ihan täysin ja totaalisesti ja niin että sitä ihan säälisi. Jaa niin muuten... siinähän se !! Kai ?! SÄÄLISTÄHÄN ne sen antaa "latoa maaleja". Oou ai sii...

Se on kuin jokin pieni kehari / rääpäle saisi viiiiihdoin pallopelissä sen pallon haltuunsa. Sen vain annetaan aina hetken aikaa olla ja mennä,  viilettää sen kanssa ja huohottaa ilosta ja koohottaa pitkin-poikin. Hahaaaa.. hellyyttävää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti