torstai 3. tammikuuta 2019

Video EU-pedon ytimestä

https://www.youtube.com/watch?v=h7DbUr_6a8A


Katsoin vain pätkän ja se riittääkin. Kommenteissa joku sanoo että katsokaa Eurooppalaiset, miten nämä "EU:n" "edustajnne" ei ole mitään muuta kuin (RUMIA!!!!!) ylimielisiä koulupoikia jotka saa lillua tuolla, tuollaisessa etuoikeutetussa asemassa ja tuhlata MILJARDEJA, vain käydäkseen tuota typerää vitun hutunkeittoaan.

Ja täsmälleen noin se ON.

Mutta lukekaas sitten tällainen kommentti......



There’s something that everyone have to know...EU political program is nothing but a communist revolution in full force! Who of you here knows who Altiero Spinelli was? No one? He was a fanatic communist ☭ (Trotskyist) who wrote a communist manifesto called "The manifesto of Ventotene" and his manifesto became the official EU political program (march 2017) included in the so-called "White Book". They talk openly about their wicked agenda without even hiding it! 
Some quotes from communist manifest:

First task, without solution of which any progress will be only an illusion, is the final liquidation of borders dividing Europe into sovereign countries.”
“The point is the creation of federal state, which stands on its own legs and possesses European army instead of national armies. There is a need of sufficient number of authorities and means, so that in each union country introduce directives issued for keeping a general order.”
“New state will become thanks to the dictatorship of the new revolutionary party and for new, true democracy.”
“Our movement draws certainty about the aims and directions of actions not from recognitions of some yet not non-existent will of the people, but from the consciousness of representing the deepest needs of modern society. Thanks to this our movement sets directional lines of New Order, imposing on yet unformed masses their first social discipline.”
“From the constantly growing group of sympathisers the party should draw in only those, who made the European revolution the main aim of their life; who day by day continuously fulfil their task and care about the interest of the movement, and creat stable network supporting the fluid sphere of the movement sympathisers.”
“European revolution must be socialistic, in order to cope with OUR needs, it must stand for emancipation of the working class and creation of human living condition.”
“Private property must be - depending on situation - abolished, limited, corrected or expanded, but not according to some dogmatic rules.”



Ei sillä että olisin lainkaan yllättynyt, mutta kyllä tuo vähän sanattomaksi jumalauta vetää. Eli asia on juuri niin, juuri niin järkyttävän pahoin, kuin sitä olisi voinut pelätäkin; kun kommunismia ei MUSERRETTU toisen suursodan liekeissä, se vain palasi kummittelemaan ja jatkamaan Paholaisen Tihutöitään ihan täysin avoimesti ja pokkana.

Eli asia niin yksinkertaisesti esitettynä kuin sen VOI esittää; Euroopan Unioni on KOMMUNISTIT 2.0Neuvostoliitto 2.0.
Se on sitä ihan TÄYSIN ja aivan yhtä häikäilemättömän Totaalisen Totalitäärisesti. Ja se pyrkii VAIN ja ainoastaan vangitsemaan kansat, kuten Ryssäkin, ja keräämään KAIKEN VALLAN auringon alla, itseensä ja itselleen.
Se pyrkii Maailman Kuninkaaksi ja maanpäälliseksi jumalaksi.

Tämä on HYVIN yksinkertainen asia, ja HYVIN HYVIN HYVIN HYVIN syvällisen ja absoluuttisen ja määrittelevän SUPERmerkittävä, ja TÄMÄ on MEIDÄN AIKAMME TALVISOTA. Me olemme siinä NYT.
TÄSSÄ ja NYT.

Tässä tämä NYT ON.
Vihollinen on SELVILLÄ, ja se on NÄKYVÄ, ja se on melko SUURI mutta TÄYSIN lyötävissä  tällähetkellä vielä PELKILLÄ SANOILLA !!!!!!!!!!!!!!

Pelkillä S A N O I L L A  <========================



Ja SIIIIIHENKÄÄN vähään ei nämä teidän keskinkertaisten paskahousuisten "äänestävien" vitun iljettävien idioottien ja pelokkaiden imbesillien "edustajat" ja "äänestetyt poliittiset ________" pysty.












Teille on selkeästi TURHA ja hyödytön saarnata, teille tulee nimittää ihan de facto Holhooja, te olette lobotomisoituneet totaalisesti. Te ETTE OLE itsenäisiä ja itsenäisiä toimijoita. KISSA on, mutta te olette dementoituneet ad absurdum.

Amerikkalaiset: teidän on TAAS vain HYÖKÄTTÄVÄ tänne, ei näistä ITSESTÄÄN vain ole mihinkään. Nämä tyypit EIVÄT rakentaisi Amerikkaa. Thät´s  fo deemn shöö !





EHKÄ teidän tulisi pahoitella niille vitun ihailemillenne Sotaveteraaneillekkin  sitten !? Te kusette heidän haudoilleen ja ruumiilleen ja silmilleen ja MITÄTÖITTE typerä lihava rasvainen läskinhymynne rumalla porsaanlärvällänne AIVAN. VITUN. KAIKEN. Mitä ne ikinä saavutti ja minkä takia ne KUOLI ja TAPPOI, ihan OIKEASTI, tuolla vitun märässä ja kylmässä vitun ryteikössä ja mettässä, ryssiä ja eittämättä toisiaankin.
Vain jotta te paskahousut ANTAISITTE sen KAAAAAAAIIIIKEN heidän selkänsä takaa ===> HETI ensimmäiselle joka sitä vain ....ovelan juonittelevasti PYYTÄÄ.

Te olette HALVEKSITTAVIA selkärangattomia pelkureita ääliöitä. Kuin Kai Mykkäsen paskapää, se kävisikin teille oikein hyvin kuninkaaksi tjns.
Se on aivan yhtä tyhmä ja vastenmielisen RUMA cro-magnon aivottomuus kuin tekin suurimmaksi osaksi.




















No, TIEDÄ Tulevaisuus etttä MINÄ ainakin NÄIN ja TUNNISTIN kaiken, kaikenaikaa ja koko ajan ja tauotta ja heltymättä ja kirjoitin Totuuden ja ABSOLUUTTISEN Vapauden puolesta ja Luciferia / Kommunismia vastaan.


MINÄ olin Oikealla ja Totuuden -puolella ja KAIKKEA PAHAA ja typerää ja VÄÄRÄÄ vastaan.

Ei sillä että minuakaan juuri kuunneltaisiin. Ei ketään kiinnosta totuus; jos kiinnostaisi.....mmm.. maailmassa vallitsisi TOTUUDELLISET olot !!

(Se vain ei käy NAISILLE, ja hetskuäijät tarvii pimppaa siinä missä minä kolajuomaa ja ilmaa tjns).




Joten summa summarum: haistakaa vittu ja kuolkaa !   TEILLÄ ei ole mitään niin selkeän tiettyä "asiaa" elää ja olla täällä ITSE.




Saatte minun puolestani ottaa neekerinne ja kinkkinne ynnämuunne kainaloonne ja paeta. Minä saatan sittenkin vain jäädä "tulee makaamaan" ja ammuskella ITSE, yksinäni, täällä, Ryssiä tai mitä sieltä sitten onkin tulossa. Mussuja luultavasti.
Kuolempahan pitäen totaalista HAUSKAA !






















P.s Mutta hei ! MUISTAKAA että tärkeintä on vain kumarrella ja pokkuroida,  ja naisten(!) vaatimat nätit ja kiltit ja kuuliaiset ja "fiksut" (mitä ikinä tuokin sana sitten tarkoittaa) "käytöstavat" ja vieraskoreus ja muiden (alkeellisten) kulttuurien ja apinoiden ymmärrys ja niille alistuminen kuten on kaiken muunkinlainen alistuminen, naisesta "Valtiovallan" kautta aina kommunistisiin Ihmisjumaliin saakka. Olkaa vain nätin kiltisti hipihiljaa kakka housussa ja kirjoittakaa vain kaikesta aina nätisti ja unelmoikaa tyhmästä lihavasta pimpistä ja kirjoittakaa ylistävästi imbesilleistä ja NÄHKÄÄ keisarin sikasiistit uudet kledjut ! Hyvinhän se ämmä vetää !
Jne.

Kuhan ette vaan loukkaa ketään !!

































TTAHAH HAHAHAHAHA HA HAHAHAAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA            Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..aAAAA AHAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti