keskiviikko 2. tammikuuta 2019

Sodasta meitä vastaan

http://vasarahammer.blogspot.com/2019/01/miksi-hallitus-tekee.html


Minun on tässä pitänyt jo jonkun aikaa laatia sellainen kirjoitus mitä en ole saanut aikaiseksi enkä oikein tiedä mistä alkaa ja mihin päätyä jne... mutta koska tuo hyypiö ^ kirjoitti noin, minä kirjoitan nyt edes näin sitten.

Olen alkanut itsekin tässä viimeaikoina tajuamaan, ihan jo seurattuani tuota "Q-Anon" juttua ja luettuani lempiblogaajani ja sen kaiffarien Feisbuukjuttuja (mitä ei ällistyttävää kyllä ole sensuroitu!!!!),  miten TOTAALISEN syvällä tässä "suossa" OIKEASTI ollaan ja mikä tilanne oikein TODELLA ON.

Se on niin vitun kammottavan abysmaalisen alhainen ja raivostuttava että "poliitikkojen" ONKIN tehtävä AIVAN. KAIKKENSA. Ja vielä PAAAALJON enemmän siihen päälle, ettei hoi polloi saa vihiä tilanteesta, sillä heidät revittäisiin jopa suomlannissa kappaleiksi, hevosten ja härkien ym avulla, jos "Kansa" oikeasti tajuaisi missä mennään.

Lyhyesti jos sanoo; on tämä KAIKKI ollut enemmän tai vähemmän IHAN TAHALLISTA ja todella ilkeän ja IDIOOTTIMAISEN ja narisevan pikkutyttömäisen pikkumaisen pikkusieluisuuden  suunnittelemaa. Tämä kaikki. Tämä valkoisen euroopan ja lännen tuho. Siinä samalla TOTUUDEN ja sen tavoittelun, ja kauneuden ja laadun yms. Kaiken hyvän ja kauniin ja ylhäisen, eli junou; vasurien ja "poliitikoiden" ja byrokraattien ja kyttien ja juutalaisten ja heidän "lakinsa"  vastakohtien / vastakohdan.

Oli yksi kuva siellä Feisbuukseinällä jossa oli se ämmä jota en nimeä, joka EI tullut onneksi vaan Trump, pressaksi, ja jonkun muun, ja siinä oli joku juttu nimeltään "16 vuotinen suunnitelma Amerikan tuhoamiseksi". TÄMÄN kanssa olemme  OIKEASTI olleet kooooooko tämän ajan tekemisissä.

Kun VÄHÄNKIN AJATTELETTE, ja tätä harvoin MUISTAA erikseen ajatella, mutta KAIKKI virtaa tässä apinaelämässä AINA =====> RAHASTA.

Ja KENELLÄ sitä ON ?!??! KENELLÄ on rahaa ?!?!? Lukuunottamatta sekalaisia yksittäisiä miljonäärejä ja miljardöörejä, Trump esim, on vain KAKSI (2) mitkä tulee mieleeni ja molemmat on absoluuttista kurjaa sontaa ja Luciferiaanista saastaa ja haitallista paskaa planeetan pinnassa, ne on "Rotchildit" ja "Saudit". NÄMÄ kaksi. Voi olla joitakin muitakin, mutta nämä AINAKIN.

SAUDEJA yms se näet PALVELEE kummasti, että Eurooppa hukkuu.....mmMM... MUSLIMEIHIN, ja samoin se palvelee Saatanan omaa maallista sukua eli Rotchildeja, niille VAIN RAHALLA on mitään arvoa.

Kun AJATTELETTE ja seuraatte tilannetta TUO ^  mielessä, kaikki asettuu uomiinsa ja käy järkeen. KAIKKI. Kaikki "räpistä" kebappiin ja siltä väliltä, puukotuksista Syyskuun 11:teentoista. Kaikki.

Se on KAIKKI yksi   SUUUUUUUUUUUUUUURI KOKONAISUUS ja niin alkeellisen ja megainhottava julman ilkeän PAHA ettei sitä viittis ajatellakkaan.
Ryssä oli sangen hyvä ja yksinkertainen vihollinen näihin demoneihin nähden. Käy ihan kateeksi itse asiassa ! Miten helppoa olikin erottaa omat ja viholliset  ja notta siihen saattoi LUOTTAA että niin ON.


Mutta nyt kun Trump on alkanut kuivaamaan suota, kuten hän sanoo, on tullut sieltä suon seasta esiin kaikenlaista ja mitä kuvottavinta. Mutta sitä on liikaa tässä ruodittavaksi, mutta yleissääntönä on että nämä vallassaolleet ja siihen kuin hankajalkaiset laivan keulaan, kiinnittyneet megamulkvistit on tehneet kaiken ihan tahallaan ja parhaimmillaankin antaneet asioiden mennä kuten ovat menneet.
He on niin SYYLLISIÄ kuin sitä olla ja VOI. Mutta tämän siitä saatte kun LUOTATTE johonkin vitun "valtioon" ja kyttiin ja vitun mielisairaat paskat luulette "lain" olevan jotain MUUTA kuin Saatanan oma käsikirja ja suunnitelma, lähinnä byrokraateillehan se on, EI sinulle, -jonka avulla ottaa Ihmiskunnalta pois se mikä heille LUONNOSTAAN / Jumalasta kuuluu, eli totaalinen ja täysi ja pidäkkeettömän rajaton absoluuttinen vapaus, ja omankädenoikeus ja anarkia ja oman Kohtalon toteuttaminen ja sen sellainen. Sellainen vapaus näet INHOTTAA ja riivaa Saatanaa lapsineen, ihan hämmästyttävään ällistyttävyyteen asti. Niitä risoo suuresti tietää että joku mu voi olla VAPAA ja saa tehdä mitä lystää. Kuten SAAKIN.
Ja jos TUONKIN ymmärryksessä teitä pitäisi opettaa, teidät olisi parempi vain lopettaa.

"Laki" EI OLE Jumalasta eikä mistään ylhäältä, se on alhaalta maasta ja ihmisistä ja Saatanasta ja JUUUUUUUUUUUTALAISISTA. Miksi tämä pitää vääntää teille jumalauta rautalangasta !?! Oletteko te TODELLA LUULLEET "lain" tulevan jostain muualta kuin "lakeijoiden" kusisista psykopaattiapinanpäistä !?!? Kristus vitun perkele sentään teidän kanssanne !!!! Vitun taliaivot saatana. Ja Jeesushan KIROSI tuon yhden ainoan "ammatin", eli "lakeijat". Tämä LUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUULISI  jotenkin rekisteröityvän teidän daijuissanne, mutta HEI.....ehkä se EI sitten vain rekisteröidy !! Kuten olen sanonut; te ette ole kauhean välkkyjä olentoja.

"Mikä onni onkaan johtajille..." jne. Junou.

Ei teille sa mitään esim SE että "lakia" MUUTELLAAN   IHAN. KOKO. AJAN.
Se EI OLE kuin taivas, eli jokin YKSI ja pysyvä ja ikuinen ja johdonmukainen ja sen sellainen; se on hetkestä toiseeen  P O L I I T I K O I D E N muuntelema kokoelma käskyjä ja uhkauksia ja toiveita ja rajoituksia ja sen sellaista. Ja sellaisia laatii nykyään jopa sellaiset ylimieliset HYPER-ärsyttävät läskit pikkutytöt läskipimpit kuten se Uudessa Suomessa kaikkia tasapuolisesti ärsyttävä vitun päänaukoja mimosa Saara Sofia-Sutela mulkvisti. Sitä tekisi mieli vain pamauttaa päin typerää turpeaa lärväänsä ja näköä, mutta hei; siellä sekin keikkuu näiden "päätösten" seassa ! Ja kyttien aivoton pää ja iso lihaksikas työhevosen ruumis turvaa kyseisen ääliöTYTÖN muiden komentelun; ja TÄTÄ te vitun nilviäiset pidätte ihan "ei ou kei" juttuna, eli NÄIN kannattaa elää ja olla ja järjestäytyä !? TÄMÄ on viidakkoa parempi mielestänne ?!



















HAISTAKAA VITTU ja kuolkaa.












Te olette TYHMIÄ ja pelkureita, plain and simple.
Ja tietämättömiä. Ja TIETÄMÄTTÖMIÄ voi JUUTALAINEN manipuloida to ====>...NO end.
Aivan loputtomiin, kuten näettekin JOS näette. Luultavasti ETTE näe koska..hei; HIIIITLEEER !?!?

Ja tokihan suurin osa teistä hevosenaivoista on mitä vakaimpia heteroita, joille naiselle ALISTUMINEN, usein KOKO IÄKSI, ei ole lainkaan vastenmielistä tai ongelma ja mikään sen sellainen ! Taaskin; haista vittu ja kuole !

Sinä KADUT valintaasi vielä.

Mutta mitä sitä suotta jankuttaa.... on kuin haukkuisi kilpaa koiran kanssa. Koira sen voittaa, se ON selvää. Se ON vain koira äf´tr´ool.

*

Mutta kuitenkin niin. Piti sanoa siitä Tuntemattomast Soldaatista vielä sellainen lisähuomio, että yksi asia mitä en snaijannut sillähetkellä kirjoittaa, siihen arvosteluuni, oli se että yksi SYY miksi siihen ehkäpä ottautui niin ja mikä siinä oli niinkin hyvää, oli niinkin yksinkertainen ja itsestäänselvä asia ettei sitä tullut, kuten näet, edes huomanneeksi .....eli siinä oli se harvinainen tilanne mitä EI enää ole, eli VAIN suomalaisia ja VAIN suomalaisten parissa, ja VAIN suomalaista kieltä ja kulttuuria ja maisemaa ja naamaa !!
Ei yhden yhtäkään VITUN murjaania tai kiintiönekrua tai muuta paskamutiaista. VAIN suomlannin juntteja yms.
Se oli kuin elämä ennen; suomalaiset KESKENÄÄN !!!!
Ai mikä ihana ja virvoittava kokemus. Niin juntin tunkkaista kuin se olikin. Mutta siinä suomalaiset KESKITTYÄ olemaan keskenään ja keskittyivät SIIHEN. Meihin. EI "maailmaan".
Maailma saa PALAA minun puolestani, jos Suomi jää. Banaaneja voisi ITSE kasvattaa kasvihuoneissa JOS täällä oltaisiin kuten Japanissa, kiinnostuneita OMASTA henkiinjäämisestä ja toisistaan, omasta maasta ja kansasta jne.

Toki suomalaisten ongelma on ettemme OLE, toisin kuin japsit, YKSI ja jakamaton ja rodullisesti homogeenin "kansa". SE on    SE ONGELMA täällä; siitä KAIKKI muut ongelmat juontuvat ja johtuvat. TODELLA suurelta osin.


-

Eniwei... en enää muista mitä kaikkea tässä piti sanoa, enkä jaksa tehdä mitään sen kummempaa "taustatyötäkään", sanonpahan vain että paskassa ollaan. JA kiitos siitä kuuluu hämmästyttävän paljon TEILLE !! Ihan ITSELLENNE. Ja sille että olette asettaneet VALTION ja SEN "lait" ja kytät yms  JUMALAN sijalle / asemaan; SIKSI te lankeatte, ja KAIKKI muu teidän mukananne. Jos tätä ei ymmärrä, on TOIVOTTOMAN tyhmä. Typerä ja jälkeenjäänyt. Vastenmielisen älykääpiö idiootti.



Saudit ja mitkä lie VITUN juutalaiset yms megarikkaat plösöt paskahousuiset perkeleen sieluttomat RUMAT vitun inhottavat tunkkaiset paskaläjät on meitä vastaan SODASSA, mutta te elelette ikäänkuin näin EI olisi. Luulette kuten apinat on AINA luulleet, että jos ongelmaa ei vain suostu näkemään ja kuulemaan ja tunnistamaan ja tunnustamaan jne, se menee pois.

Se EI mene pois, se VAHVISTAA itseään ja asemiaan ja kääriytyy ympärillesi TÄYSIN. SINÄ tukehdut, se ELÄÄ.

Siinä kaikki.






Tämä ON JO sotaa.


Te ETTE KUULU valtion OMISTUKSEEN

Rikkailla ei ole (enää ainakaan) sielua.
Ne on menneet lopullisesti järjiltään ja panikoineet ja seonneet omaan hätäpaskaansa.
KUKAAN ei enää TIEDÄ mitä vittua tekee.

"Hyödyllisiä" imbesillejä kaikialla.

Toivon että olette hereillä, ettekä yritä keskittyä vain omaan laiffiinne, sitä NE nimenomaan toivoivatkin. Kunhan et keskity NIIHIN / HEIHIN.

MINÄ keskityn. TEIHIN ! Ihan tikkusuoraan. Katsettani kääntämättä.
Nyt ja aina.

Minä OLEN täällä taustalla vaanimassa, aina.
Vaikka lammaslauma tuossa välillämme kuinka mylvisi ja pierisi ja panikoisi ja julistaisi mitä.








SINÄ maksat tästä ! KAIKESTA.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti