perjantai 4. tammikuuta 2019

Nekruista ja Nimistä

iltsikka

Jaa niin juu, tuli tuosta VITUN läntikkäästä VITUN  Dwinduleeleestä mieleeni jotain mitä piti kirjoittaa.
Ja muistakaa että kuulitte tämän MINULTA ensikertaa !

- Se on minusta jo melko NAURETTAVAA ja idioottimaisen pehmeäpäistä ja kusipäisen nynnyä tyhmyyttä, että NEEKEREILLE on annettu jumalauta nimet !! HAH ahahahha ikäänkuin ne olisi jotenkin toisistaan erotettavissaolevia Yksilöitä jne. Eläimille nimen voi antaa, ihan jo siksi että se on hauskaa ja sieluullista ja mitä lie kivaa se onkin lapsille jne, mutta että neekereillekin annetaan ihmisen NIMIÄ ?!?!
Se on jo rienaa ja syntiä.

Se on jo tyhmää tyhmänkin tuollepuolen.
Samantien voisitte nimetä puita ja pensaita. Tai nauraa Samin "komedialle" tjns.

Nyt minä aloin jo jumalauta ärtyä tämän kirjoitettuani. Se on NIIN vitun verta nenästäänkerjäävän tyhmää ja kommunistista GlobalismiPASKAA että...voihan nyt jukolauta saatana !!!

Aatelkaa ny perkele joskus jotakin !! Vittu NIMIÄ NEKRUILLE ?!?! Thaha hah AHAAAaa AAAaaaa...aijaijaijaijaijaijaijai..anna mun kaikki kestää !


Niitä pitäisi lähinnä kutsua kuten elukoistakin suurinta osaa, joko lajinsa nimellä eli "neekereiksi" tai sitten jonkin selkeän ja fenotypaalisesti ilmenevän piirteen perusteella, kuten esim juurikin Dwinduleelleella on tuo "Läntikkyys" eli se voisi olla "Läntti / Läntikäs / Laikukas" tjns, ja joku toinen "Dinduu" voisi olla vaikka esim "Mulkosilmä" tai "Pulloperse" tai "Paskapää" tai "kampurajalka" tai "Tiistai" tjns ? Tai "Ryöstäjä" tai "Pitkämulkku" tjns.

TAI sitten myös ihan vain jotain tällaista kuin esim "hopeaselkä 1" ja "bumbum" tai "bakubaku" tai "bombom" tai "hyphyp" tai "hiphop" tai "tsiptsip" tai "bwakbwak" tai "bäkäbäkä" tai "simppu" tjns.

TAI ehkä "m´bwälä bwälä" tai "kailottaja" tai "mutis / mutiainen" tia "vitun nekru" tjns.



Valitkaa siitä ! Eritoten te vitun MEGAkusipäät vitun naurettavat histriooniset itsekkäät mielisairaat PELLET jotka raahaatte tuossa "steissillä" ympäriinsä YLPEÄNÄ sitä typerää turpeaa vitun mulkosilmäistä käkkäräpäistä pientä neekerin perseestäänpulpauttamaa perkeleen paskapäätä neekerinpaskaa, jonka olette kuin jonkin vitun  liito-oravan, "adoptoineet" omaksenne. Sillä Luoja ei ole TARKOITTANUT teitä vitun kurjat sonnat, lisääntymään. TE voisitte edes NIMETÄ sen Saatanan Saastan sitten OIKEIN ja kunnolla ja sille SOPIVALLA  nimimerkillä !





Kiitti.













Ei kommentteja:

Lähetä kommentti