sunnuntai 6. tammikuuta 2019

Helsingin Pravda linkki köyhyydestä

Hjelshingin Pravda


Jumalauta LÄHETTÄKÄÄ joku TUO ^^ "päättäjille" JOKAIKISELLE niistä !!!



Vittu että otti verisuonia myöden, syömmestä ja muualta, tuon lukeminen. Minä TIEDÄN tuon kaiken. Tälläin tämä on ^.
Tuollaista tässä vitun "rikkaassa / hyvinvoivassa / asiallisessa" suomlannissa OIKEASTI ON.
Muttei  Suomlannin jääkautinen vitun kalamies Finuiitti voi MYÖNTÄÄ SITÄ, se nääks johtaa hänen käpyaivoisessa kurjassa muinaisen eläimen maailmassa "kasvojenmenetykseen". Ja nyt ehkä GLOBAALISTI !! KÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄK !!! Joten on parempi vain köyhdyttää ja kiduttaa ja kurjistaa,  ja   jo kurjia ja kidutettuja ja köyhiä.

Totaalista Saatanallista Armotonta PAHUUTTA. "Nyt on kyse SUOMESTA!!..."


....Jää vitun paska vain panssarin alle, ihan ITTE. SE on RATKAISU.







MITEN lohdutonta voi olla ihmisen elämä Suomessa, miten kurjaa ja toivotonta. HS:n niukkuuskyselyn vastaukset ovat järkyttävää luettavaa.

Minä voin sanoa että TODELLA ja TÄYSIN ja lamaannuttavan ja kamalan ja sen sellaisen !
Kiitos kysymästä !

Enkä MINÄ ole järkyttynyt tai yllättynyt, olen täysin tietoinen tästä.


Paljon on myös vastauksia, joista huokuu viha ja raivo päättäjiä, yhteiskuntaa, systeemiä, koko elämää kohtaan. Mitä jää jäljelle, kun jäljellä ei ole mitään? Tai on velkaa niin, ettei siitä pääse koskaan eroon.

Kuten toivottavasti ja luullakseni myös tästä Blogista. HA hahahahahaaaaaaaaaaaa.


Samalla, kun Suomi on maailman onnellisin maa, osa meistä on syvästi onnettomia.

Jotka silti KEHTAAVAT perkele; puhua vihaisena jne !!! Ja olla ihailematta pidäkkeettä, niitä joissa ei ole MITÄÄN ihailtavaa mutta pelkkää luotaantyöntävää moitittavaa, kuten esim neekereitä ja Juhana Vartiaista ja lukemattomia muita.



Tutkimus osoittaa sen, miten jatkuva rahapula ja niukkuus lannistaa ihmisen, alentaa elämänlaatua ja vie uskon tulevaisuuteen.
”Monilla ihmisillä ei ole mitään liikkumavaraa raha-asioissa. He elävät veitsenterällä”, Saari sanoo.

MINULLE on TÄYSIN KÄSITTÄMÄTÖNTÄ että jonkun täytyy jumalauta erikseen vittu mennä ja "TUTKIA"(?!?!?!) tällainenkin itsestäänselvää vielä paaaaaaljon päivänselvempi ja yksinkertainen asia ja mundaani triviaalitotuus. KUINKA vitun kauaaaaaaaaAAAAAAUUUKANA todesta te siellä Hellsingissä ja tornissanne oikein TODELLA olette ja elätte ?!?!



Jatkuva sinnittely on kuluttavaa. Saati sitten, kun elämässä tulee eteen muitakin hankaluuksia.

Se tuhoaa mm....mmm..SUOMEN TULEVAISUUDEN ja se tuhoaa kyseisten lannistettujen sydänlihaksen, ihan fyysisesti. SE TAPPAA toisinsanoen.
TAPETTU kansa, "päättäjät" hoi; ei myöskään TUOTA mitään. Ette saa orjistanne tehoja ja hyötyä irti, ettekä täten käydä "stokkan herkussa" ettekä liioin voi kylpeä shampanjassa ja nappailla kaviaaria, jos ja kun näin käy.




”Suomessa on olemassa hienoja lääkkeettömiä hoitokeinoja ja ennalta ehkäisevää mielenterveystyötä. Niihin vain eivät rahat riitä. Kaikkialla sanotaan, että on resurssipula. Mihin ne yhteiskunnan rahat oikein menevät, jos lapsikin pitää hoitaa lääkkeillä hiljai­seksi?”

Similän mielestä tämä on se tapa, jolla ihminen Suomessa nujerretaan. Ensin sinnittelet ja yrität kaikkesi, ja sen kerran, kun et jaksa ja huudat apua, kukaan ei kuule.

Ei ihme, jos alkaa tuntea yhä enemmän vihaa tai epätoivoa.

Niin nin, sitä vaan, että ne rahat menee Afrikaan, "poliittisten toimijoiden" keskinäiseen naurettavaan nörttipoikien teatraaliseen kekkalointiin "EU:ssa" ja sen jäsenmaksuihin(!) ja sekalaisille murjaaneille niin täällä kuin sielläkin, ja  epäilen että myös jonkinlaisia kanavia ja tapoja pitkin jonkinlaisille Kansainvälisille Kiristäjille, olkoon kyseessä nimeltämainitsematon Ryssä tai vähintäänkin yhtä nimettömänä pysyttelevä Juutalaisuus tjns, mutta yhtä kaikki; NOIHIN ne menee. Ja JO RIKKAIDEN taskuihin, sillä rikas osaa VAIN SÄÄSTÄÄ ei tuhlata, ja raha ei HYÖDYTÄ kilin vittua sitä kuuluisaa "Yhteisresurssi"....vesilätäkköä, lilluessaan jonkun vitun Jetin sukanvarressa tai jokun VITUN waalrussiin takapuolessa muhiessaan, vaan AINOASTAAN JA VAIN ===> liikkuessaan ja kiertäessään. Mutta hei; kalamiehet on metsästäjä-KERÄILIJÖITÄ, ja se on niillä VERISSÄÄN   ===> VARASTOIDA asioita, EI elää niillä, kuten ählämeillä taas on. Kuten öljyäkin niillä ON.
Meillä täällä OLI nikkeleitä yms, mutta Jud Stalinin koiranpaskamato tsiigasi että ne olisi paremmassa hallussa Veli Ryssäläisen alkeellisen tunkkaisen likaisessa otteessa ja siirsi siksi(kin) vähän tuota rajaa tännemmäs, notta mahtu itte kulkeen sitten sinnemmäs. Sinne Petsamoon ja muualle. Ihan merellekin saakka !



HS:N kyselyn vastaukset auttavat ymmärtämään suomalaista köyhyyttä ja sen syitä. Jos ei ole itse kokenut köyhyyttä, voi kuvitella, että sitä ei Suomessa olekaan. Että kyllä pienelläkin palkalla ja tukien varassa hyvin pärjää, jos vain on kunnon ihminen.

Täällä syttyy helposti kiista siitä, kuka on oikeasti köyhä tai näyttääkö joku köyhältä vai ei. Köyhäksi kelpuutetaan ihminen, joka on totaalisesti menettänyt elämänsä hallinnan tai jonka elämää hallitsee sairaus tai päihteiden käyttö.

Kuitenkin Suomessa on paljon jatkuvassa niukkuudessa, puutteessa ja taloudellisessa umpikujassa eläviä ihmisiä, joista ei näy päälle, että he ovat köyhiä. He pitävät sen visusti salassa.


Juhana Vartiainen ja koko vitun "Kokoomus" ja se tyhmä ämmä, se ruma kuutiopää joka luulee kai näyttävänsä hyvältäkin..."Susanna Koski" sen nimi taisi olla, mikä kävi telkassa näyttämässä koko tunteettoman ylimielisen koppavuutensa ja abysmaalisen alkeellisen sieluttoman lapsellisen tyhmyytensä, SE, niin nin NE on ihan täysin Pipilän kera tuota mieltä. Että kyyyyyllä täällä kuuleppa hampuusi pärjää ! Oot vain joku muu kuin OLET ja ...blääblääblää...
Noille on turha mitään sanoa ja puhua, ne on eristäytyneet omaan tyhmyyden ja omahyväisyyden kuplaansa, jossa hengittävät sisäänsä omia typeriä pierujaan ja muitakin yhtä kuvottavia ja tunkkaisia huuruja. Ne on jo ihan "fakin aut´theer".




”Mitkään lait ja viranomaisten säädökset eivät ota huomioon tällaisia perhe­rakenteita. Ihmisillä on sidoksia, joiden takia he tekevät vaikka mitä toisen puolesta, vaikka virallisesti ei pitäisi.”


Onneksi näin. Ihmiset sentään ALITAJUISESTI ainakin, vielä, tajuaa millä on väliä ja ketkä on VIHOLLISIA ja ketkä ei jne. Tätä ei MUUTA mikään määrä mitään. Koskaan.



Äitini on koko elämäni ajan käyttänyt rahaa vallan välineenä. Saamani taloudellinen tuki on mielestäni suhteeton kiristyksen ja syyllistämisen määrään.

- Mielipuoliset vanhemmat.




Äiti nukkuu olohuoneessa, eikä kaikilla pojilla ole omaa huonetta. On ahdasta. Silti Similä saa usein kuulla, että perheen pitäisi muuttaa pienempään ja halvempaan asuntoon. Ja että hän ei näytä köyhältä. Tukkakin on pesty.

Hän itse arvelee, että ei ole saanut kaikkia tukia, koska näyttää liian hyvinvoivalta. Pari kertaa hän on hakenut toimeentulotukea Kelalta, mutta turhaan.

”Aikuissosiaalityö neuvoi vain jättämään laskut maksamatta ja antamaan luottotietojen mennä”, hän kertoo.


Siinon "byrokraatti" teille pähkinänkuoressa. Ensin vetää vituksi ja TUHOAA toisten ihmisten, itseään parempien ja tuottavampien jne, KOKO ELÄMÄN ja psyykkeen, ja sitten vain levittelee rauniolla käsiään ja syyllistää uhria ja sanoo että tee SÄ jotain...meet vaan ALEMAS viä ja nöyryytät ittees LISÄÄ ja näi ?!

Anna vaan tietojes mennä ja käyt vaan vaikka lusimassa vankilasa jonkun hetken...vaikka vaan 2 vuotta tjns ? JA MAKSAT laskuja siltäkin ajatla jne... SE on Kunnollista !



- VÄLIHUOMAUTUS !! Tää on hei tosi hyvä idis tää teijä Tavallisten ja Fixuin, tää Järjestelmä ja tää tällänen "olet Valtion omaisuutta ja Verovelvollinen" jne Systeemi ja eläm..."elämän"tapa !!!! Tää on just hyvä näin !
Hei !??! Hyvin te Hyvät ja EI-Pahat vedätte !











Ulosoton ja vuokran jälkeen palkasta jää 70 euroa käteen kuukauden ruokaan ja laskuihin. En saa mitään tukia, koska olen yrittäjä, sanoo yksi.


Tuo ^ tarkoittaa että SUURELLA OSALLA "Kansasta" de facto "ostovoima" on  70 euroa KUUSSA. SEITSEMÄNKYMMENTÄ €.
Sillä elää noin 2 päivää osittain ihmisentasoisesti. Ja tuo on TARKKA luku.







Myös sairastuminen voi Suomessakin romahduttaa talouden. Hyvinvoivat ihmiset ajattelevat, että täällä kaikki saavat hoitoa ilmaiseksi. Mutta ei se ole totta.


Noin on, totta on ja koettu on tuotakin ^. Soisin Juhan Af Vittupäälle ja Kuutiopäälle joutua tuohon kurimukseen itse. "Siberia opettaa".


Hampaiden hoito on kallista, ja se näkyy. Huonot hampaat lisäävät köyhyyden ja häpeän kierrettä.

Totta tuokin ^ ja koettu sitäkin ihan tarpeeksi merkittävä pätkä.



Hyvinvointivaltion turvaverkko ei ole ollenkaan niin varma ja aukoton kuin hyvinvoivat ihmiset kuvittelevat.


Ja SITTEN !!!!








Kainulainen vertasi HS:n niukkuuskyselyn tuloksia vastaaviin onnellisuutta mittaaviin kansainvälisiin tutkimuksiin. Tulos oli hämmentävä.

”Näyttää siltä, että Suomessa osalla ihmisistä elämänlaatu on huonompi kuin Afrikan köyhimmissä maissa keskimäärin”, hän sanoo.





Eli siis Monikultturistit™ ja Suvaitsevan-Ymmärtäväiset-"MeTykätäänErilaisist"-Marxistit™  hoi;  Suomlannin OMA junttifinuiitti on KÖYHEMPI kuin keskimmräinen  AFRIKAN vitun NEKRU !!!!


PERUSTELKAA "Maahanmuutto" muutamin lyhyin ja valheellisin sanoin: ______________________________________________________________
______________________________________________________________
___________________________

Eiköhän TUO ^^  tila jo riitä. Jos sölkötät enemmän, mene vain telkkaan ja vanhukset kuulee ja uskoo ja saat "ääniä" ja nukkua yösikin kuin tukki !





Kyse ei siis ole vain rahasta, vaan myös mielialasta ja toiveikkuudesta oman aseman suhteen. Vauraassa Suomessa osa ihmisistä kokee olevansa umpikujassa.

UMPIKUJAN kokemus herättää hyvinvoivassa maassa suuria tunteita, myös raivoa. HS:n kyselyyn tuli vastauksia, joissa uhkaillaan väkivallalla poliitikkoja, päättäjiä, rikkaita – sellaisia kirjoituksia ei voi julkaista.



MIKSI "ei voi julkaista" ?!?! PARASTA materiaalia ?!?! Ei TUOLLAINEN ole minkäänlaista TIEDONVÄLITYSTÄ ja te TIEDÄTTE sen itsekin !!




En luota yhteiskuntaan. Tunnen välillä suorastaan ”vihaa” päättäjiä kohtaan.

Syvä viha kasvaa kasvamistaan. Päättäjät ovat vielä ongelmissa jonakin päivänä!

[Köyhyys on opettanut] yhteiskuntakriittisyyttä, vihamielisyyttä asioistani päättäviä kohtaan, epälojaalisuutta Ab Suomi Oy:tä kohtaan, neuvokkuutta, koston­himoa.

Jos maassamme jätetään sairaat, vanhukset, vammaiset ja muista syistä heikko-osaiset täysin heitteille, niin toivon kaikkea paskaa sitten kaikille muillekin, koko sydämestäni!

Olen radikalisoitunut ja luotan entistä vähemmän auktoriteetteihin ja helppoihin hokemiin, kuten ”kyllä tekevälle töitä löytyy”.



Aamen.




”Mitä pitempään pienituloisuus jatkuu, sitä raskaammin se painaa lautaa alas. Se aiheuttaa häpeää, lamaannuttaa ja vie vaikutusmahdollisuuksia”, Isola sanoo.




Moni HS:n kyselyn vastaajista oli löytänyt itsestään luovan ongelmanratkaisijan, jolla on arkipäivän kekseliäisyyttä. Oltiin ylpeitä siitä, että osataan kierrättää ja hyödyntää tähderuokia tai muuta yli­jäämää.

Vastauksissa puhuttiin esimerkiksi ”pakkoekologisuudesta”,­ joka näkyi sekä arvojen muuttumisena että käytännön taitoina.

Kun joudumme ilmaston takia luopumaan monesta asiasta, minä osaan sen jo, sanoi yksi.



Eli siis.... ei jumalauta vittu saatana... sillävälin kun "poliitikot" käy autistisina ahneina omahyväisinä paskahousuisina kusipäinä IHAN POKKANA(!!) telkassa yms, jauhamassa ihan tietoisesti silkkaa Luciferiaanista sontaa ja kehuskelee suomen olevan sitä ja tätä, "länsimaa" ja "vauras" ja "edistynyt " ja mietä lie, ja sillävälin kun jauhetaan yhdentekevääkin vähemmistä abstrakteista "hyvinvoivien" HARRASTUKSISTA millä ei ole MITÄÄN VÄLIÄ missään todellisessa todellisuudessa kuten esim "naisten asema" ja "tasa-arvo" yms hölynpöly JuutalaisPASKA; suomalaiset YLPEILEE sillä että syö kuin joku vitun Intian katurotta ja Afrikan nekru, jumalauta roskiksesta ja "osaa elää roska-kasassa" ja sinnitellä kurjuudessa.
Jumalauta H Ä V E T K Ä Ä !!!   

HÄVETKÄÄ !!!!


Minä en tulisi "eduskunta-talosta" ULOSKAAN jos olisin siitä sakissa, ja tilanne tällainen. Luimisin kellaria pitkin pakoon kaikkea, johonkin viemäriputken ulostulolle, meren rantaan, tuijottamaan sinne ulapalle.






Isola sanoo, että köyhyyteen liittyvä häpeä lamauttaa. Kurjinta on se, että häpeä ja toivottomuus siirtyvät sukupolvelta toiselle.

”Olen miettinyt, missä määrin köyhyydestä jää samantyyppisiä taakkoja kuin sotien kokemuksista tuli.”

Tärkeintä on säilyttää kokemus omasta toimijuudesta, siitä, että pystyy tekemään jotain oman elämänsä eteen.

Jotkut esim "jostain syystä" kiipeilee pilvenpiirtäjien katoilla niissä nostokurjissa....

Ja olen miettinyt itsekin samaa, SODAN ja tälläisen "sodan" aiheuttamasta samankaltaisesta traumasta jne.







Vihaisimpia ovat ne, jotka eivät ole vielä­ täysin uupuneita, mutta tuntevat olevansa umpikujassa. Ahkerien ahtaalla olevien joukko. Se sama, joka Euroopassa nyt mellakoi.

”Kaikkein huonoiten menee niillä, jotka eivät enää pysty unelmoimaan”, Isola sanoo.






Kainulainen sanoo, että hän melkein itki lukiessaan kyselyyn tulleita sinnittelijöiden tarinoita. Miten urheasti ihmiset tarpovat vaikeuksiensa keskellä.


Jotenkin minulla on ihan sellainen intuitiivinen "fiilis" että nin..."poliitikot", tiäx, nin ne EI itke !!! Ei niitä itketä Toisten Kurjuus jne. Vaikka joskus sattuisivatkin oikeasti LUKEMAAN MITÄÄN, esim HEILLEOSOITETTUJA sekalaisia pyyntöjä ja viestejä jne. Käskyjä. Mitä lie. "Palvelijoitahan" he ESITTÄVÄT. "Minister" = "palvelija".
PITÄISI OLLA siis, korjaan.





Tutkimusryhmää vetänyt Juho Saari neuvoo poliitikkoja.

”Perusturvan mitoitusta arvioitaessa yhtenä tavoitteena tulisi olla se, että poistetaan sellainen niukkuus, joka alentaa ihmisten toimintakykyä”, hän sanoo.

Aktiivisuutta ei siis voi lisätä vähentämällä tukea niiltä, joilla on jo nyt liian vähän. Siinä käy päinvastoin.

...kaikki aktiivimallit ☭ ja köyhien tukien leikkaukset vahvistavat omakuvaani hyödyttömänä loisena jonka pitäisi kuolla, sanoi yksi kyselyn vastaajista.

Tulojen ja tukien pitää olla sillä tasolla, että ihmisellä on mahdollisuus olla aktiivinen. Nyt niin ei kaikkien kohdalla ole.



MUISTAKAA että "Kokoomus" ja JUHANA VARTIAINEN ovat täässä niin SUPERSYYLLISIÄ kuin kukaan ikinä vain VOI olla. NE ansaitsevat palaa Helvetissä.
Tekee lähes pahaa sen kuvottavan haalean mitättömän iljettävän vitun iljetyksen-nahjuksen puolesta !!! Jumalauta jos puhutaan siitä kun on lapioinut paskaa OMAAN niskaansa !! Tulevaisuuteen varastoon !

Thhahaha haha hahahhaaaaaaaaaaaaaa..
















Elämänlaatu on kuitenkin muutakin kuin rahaa. Miten voidaan lisätä ihmisten toiveikkuutta tai kohottaa mielialaa? Eikö se ole psykologiaa ja yksilön omalla vastuulla?

Tutkijat ovat yhtä mieltä siitä, että elämänlaatuun pystytään vaikuttamaan yhteiskunnan toimilla. Ne ovat poliittisten päätösten piirissä. Kyse ei ole niinkään psykologiasta, vaan yhteiskunnan rakenteista.

Yhteiskuntaa voi kehittää yhteisöllisemmäksi niin, että yksinäisyys ei niin helposti toteudu. Että yksilöitä tuetaan tavoitteissaan. Ja lapsiperheitä autetaan pärjäämään arjessa, Kainulainen sanoo.

”Kyselyn vastauksissa kerrotaan, minkälaisissa olosuhteissa ihmiset ovat onnettomia. Niihin pystytään vaikuttamaan”, Kainulainen sanoo.

Raha auttaa yllättävän paljon. Similä sanoo, että jos hän saisi 300 euroa enemmän kuukaudessa, se riittäisi.

”Raha tuo turvaa. Sitä turvaa, jota perhe tarvitsee voidakseen olla olemassa”, hän sanoo.

Kainulainen sanoo sen suoremmin.

”Valtio ei voi rakkautta antaa. Mutta raha antaa tilaa rakastaa.”



Aa-vitun-men.


Suomen ja "politiikan" ongelma on että sinne menee sellaiset epäolennot joilla sinne on kaikkein VÄHITEN ASIAA. Sellaista TÄMÄ elämä on; se on nurinkurista.


Kuten vanhan Kiinalainen sanonta asian sanoo: "typeryksistä tulee suuria virkamiehiä, viisaat elävät köyhyydessä".














Muta NYT oli Hyysäri sellaista juttua kuin sen PITÄISI olla, TAUOTTA ja päivä päivältä, eikä kukaan teitä siltikään lue. Teidän aikanne, Satusedät ja tädit, on jo menneet.
Hyväksykää se ja ottautukaan vaikka Oikeisiin Töihin !

Kyllä niitäkin nääs piisaa kun vaan oot Aktiivinen ja kaikkea mitä NYT ET ole. Muutut siis joksikuksi muuksi vain ! *Puff*.



Kiitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti