perjantai 2. maaliskuuta 2018

"Myrsky Lähestyy!"

https://www.youtube.com/watch?v=RQoc0n7AOR8





#KiittiVitustiTotalitääriÄäliöVasurit!
Kiitti !!


Mutta otetaan, tottakai ja ilman muuta "osaa talkoisiin" ja levitetään tässä ja nyt tämä video, ja levitä sinäkin, kuka tätä lukeekin. Niin laajalti kuin jaksat.


Tukekaa KAIKKIA näitä kanavia mitä olen tuonut esiin, ja monia muitakin, kuten tuo ^ hauskasti sanoi "kunnes pyörät irtoavat".

Tähän on tultu.

Mutta ei se yllätä, Totalitääri-Rikolliset ON tuollaisia, mikään keino ei ole liian alhainen. Ja VALTA on se äärimmäinen tavoitteensa. Ne on vain eläimiä äftrool.

Ja neanderthaalit on matriarkaalisia ja laumaeläimiä, ne "ajattelee" kuten se päämääräinen läskiperse lehmä sanelee. Olkoon se kuka tai mikä hyvänsä, vuosituhannesta toiseen.

Minä olen YKSILÖ, minulle EI SANELLA. Mistään suunnasta mitään.
Totuus on minussa sisällä, eikä sitä sieltä MIKÄÄN Piru vie.

Taistelu alkakoon.

* * * * *


Ja vielä tällainen "lohdun sana", että: muistakaa että guuklet ja juutuubit ym ON, totisesti, niiden TEKIJÖIDEN OMIA / omaisuutta, vaikka ovatkin levinneet lonkeroina pitkin koko "Yhteiskuntaa" ja elämää ja kaikkea teknologiaa, joten heillä ON oikeus siksi muutella sitä ja vaikka lopettaa koko paska.
Ja lähinnä sen ne joutuukin tekemään, koska valehtelija ei VOI voittaa totuudenpuhujaa tässä kilvassa, ja meitä ei kiinnosta valhe vaan totuus, joten meidät on PAKKO kiljua ja huutaa ja sensuroida MUKAhiljaisiksi. Hitlerhän ihan NEUVOIKIN tekemään niin, ja vasurit on ottaneet opin oikein hyvin vastaan.

Aatelkaa että tässä sitä TAAS ollaan !! SAMOJEN saatanan paskojen, tyhjäkallojen MASSOJEN takia, ja kiljuessa tuolla ulkona jotakin #MeKaikkiyhdessä! ja jokin yhteinen kovaääninen lausahdus. Se vaihtelee vuosisadasta ja paskaläjästä toisen.

Suksikaa vittuun ja kuolkaa. Te ette ole "elinkelpoisia".



Ja kaikille jotka ON; muuttakaa "kamanne" johonkin uuteen ja vaihtoehtoiseen, ja ottakaa kopioistakin kopio, ja kerätkää tietoa, ja kerätkää sitä PALJON.


Ja vielä lopuksi; MUNMUASSA TÄMÄN TAKIA olisi ihan jees ja näin, jos teistä koodaustaitoisista nykyskideistä vaikka olisi tekemään se mihin aiemmat Sukupolvet EI ole selvästikkään pystyneet, eli tekemään jokin ikioma ja täysin "exklusiivinen" eli "yksinoikeudella / muut ulos sulkeva" käyttöjärjestelmä ja/tai tietokone ooltugether. Suomeen ja suomelle ja suomalaisille siis.
Samoin olisi ollut jees jos "Jolla" ja "Sailfish" olisi oikeasti lähteneet lentoon, ja niitä tuettu, mutta ei suomlantilaiset IKINÄ TUE mitään OMAANSA, tyhmiä paskoja kun ovat. Jotta sitten pääsevät puimaan nyrkkiä taskussa ja juomaan saunakaljaa ja ähisemään "ohhoijaa" tai jotain muuta sellaista tyhmää sisutonta luovuttajanpaskaa ja roskaa.




"Kiitti".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti