torstai 1. helmikuuta 2018

Kissain tappajat ja viholliset

http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201801312200709492_u0.shtml

Ei Kristus vittu mitä vitun kuvottavia tunkkaisia juntteja elukoita !!

MIKÄ vittu voi tappaa kissanpojankin ja vielä tuolla barbaarisella tavalla !? Känninen ryssä voi ! JA lantajuntti finuiitti ja Amerikan inkkari ja nekru ja KAIKKI muutkin PRIMITIIVIT. Mutta EI Valkoinen / Ihminen.


Haluaisin uskoa että vain mustalaiset tai jotkin murjaanit tekee tuollaista, mutta nekin on luultavasti sivistyneempiä tämän asian suhteen kuin suomlannin vitun juopot ja niiden jälkeläiset. Jotka ovat de facto; kehitysvammaisia !
Mutta tottakai, kun suomlannissa ollaan, ne on laskettu yleispopulaation sekaan ja jopa laitettu tavallisten lasten kansas samaan kouluun, jotta voisivat tehdä mahdollisimman laajoja ja paljon tuhoa, halki Sukupolvien.

#KiittiSiitä!!
@NaisillaHyväMieli
@KetäänEiJätetä
#TääOnOikein!

JA ! Siis; @SuksikaaVittuun!

En toki tarkoita että mustalaiset olisi "sivistyneempiä", mutta nuo MUUT murjaanit, nuo lähi-idän murjaanit.
Mustaloiset taasen on "sivistyneitä" kuin pesukarhut.

Vitun likaiset elukat, jotka varastaisi roskasikin jollet pitäisi niitä piilossa.
NE jos mitkä, pitäisi lopettaa, keinoilla millä hyvänsä, vaikka juurikin lyödä rappuun tai tukehduttaa pakokaasuun tjns, mitä nuo vitun aivottomat lantaelukat käyttää kissaan.


Kuten olen sanonut ja on pitänyt toistaa; Muinais Egyptiläiset(kin) rakasti kissoja, niin paljon että jos olit "kissalle ilkeä" tjns, tai tapoit kissan, siitä sai kuolemantuomion itse.

Ehkä SE pitäisi otta käyttöön täälläkin, niin nämä vitun megaääliöt aivokääpiöt älykääpiöt seinähullut juoppokusipäät vähenisi tuosta ja "Suomi" olisi ainakin sen verran parempi. Joka olisi jo TODELLA PALJON PAREMPI.





Vittu
Mitä
Barbaarisia
Moukkia
Ja
Ääliöitä



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti