maanantai 7. elokuuta 2017

Jordan ja Trumpin Älykkyys

https://www.youtube.com/watch?v=IxQyroQLr1Q



Melko täsmälleen sitä mitä minäkin olen sanonut.

Trump ei TOD. ole TYHMÄ, vaan päinvastoin. Mutta ne ON typeriä jotka sellaista väittää.

Mielenkiintoinen anekdootti, für alle da; olin (täällä aluksella / avaruus-asemalla siis) tässä yksi päivä eräässä vaateliikkeessä, johon en yleensä kyllä mene koska siellä myydään lähinnä vasurien vaatteita, Vanssia sunmuuta typerää mautonta ja vitun RUMAA, roskaa, mutta käväisin kuitenkin.
Ja siellä alkoi soida taustalla jokin moderni höyryävä läjä typerää ja katkeraa älykääpiönsontaa, saattoi olla jonkinlaista "räppiä" tai jotain, lähinnä monotoonista puhetta. Ikäänkuin "vasuri" muuhun PYSTYISI. Mutta kuitenkin, se ...sanotaan nyt että "vokalisti", nätisti sanottu(!), sanoi siinä jotainjotainjotain ja että .."...alin yhteinen nimittäjä on presidenttinä" !! tosin siis englanniksi.

En ollut uskoa korviani, ja se alkoi jo ärsyttää niin että suhahdin ovesta pihalle. Olin toki muutoinkin jo poistumassa, mutta typerän katkeran älykääpiön älähdyksen kuuleminen heitti minut helposti pihalle.

Vittu että kehtaakin saatana ! Vitun typerä rääpäle. Vitun nekru.

"Alin yhteinen nimittäjä" ??!!?!?!?!?! Minä ajattelin siinä lähtiessäni että "vittu jo on melko vitun HYVIN asiat jos TRUMP on ALIN yhteinen nimittäjä!" !!
Ai miin Krsitus; KUUIIINKA saatanan kääpiöimäinen tajunta näillä vitun Neanderthaalivasureilla oikein VOI olla !??!

*Suoraa huutoa*

SAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATANA ! vittu tämäkin vähä mitä järjestäni on jäljellä, musertuu täällä täysin.

Vittu mikä PAINAJAINEN !! Mikä vitun painajainen tämä elämä onkaan.

*

Täytyy silti SE vielä todeta että, ajatelkaa että jotku näistä "Neo-Marxistisista" vitun virtsalänteistä KEHTAA saatana aukoa typerää MEGAYLIMIELISTÄ imbesillin apinanpäätään ja sanoa että TRUMP ei kestä kritiikkiä !!!! Siis...vittu...mtäh...TUO on jo nurinkurisen typeryyden magnituudiltaan niin vitun suunnattoman suunnaton idioottiälähdys että Krakatoan / Krakataun, mikä lie oikealta nimeltään, purkaus on kuin tulitikun sammumisen sihahdus siihen verrattuna.

Vittu keskiverto vasuri käyttäytyy kuin lobotomisoitu paviaani jossakin vitun pelonsekaisessa kiimassa (ja olisihan se peloissaan jos on SEKÄ kiimassa ETTÄ lobotomisoitu!) jos ja kun joku sanoo vaikka vain että "on olemassa 100-prosenttisen selkeästi ja yksinkertaisesti VAIN tasan 2 sukupuolta, mies ja nainen" tai että "neekerit eivät ole järin viisaita tai älykkäitä" - Trump taasen on MILJARDÖÖRI ja siinä sivussa Amerikan Virallinen Bossi.

Keskiverto "neo-Marxisti" vasurihilleri vittupää ei osaa saatana edes syödä oikein, vitun hyödytön jyrsijä, kun taas Trump on sangen vitun poikkeavan PÄTEVÄ ylimalkainen Kapitalistinen Bisnessmies.

Vasuri on levoton ja tyhmä idiootti jolla ei ole käytöstapoja, ja joka mm siksi kuljeskelee pitkin katuja kailottamassa supertyperyyksiä jokin ruma ja tahditon ja lapsellinen ja moukkamaisen törkeä, TYPERÄ(!!), vitun kyltti kädessään. Eikä silti käsitä ITSENSÄ olevan se saatanan vitun vatipäinen pikkusieluinen kusipäinen ruma ja tyhmä älykääpiö joka soihtu ja talikko kädessä muiden kylän syyläisten rumilusten kanssa ajaa Frankensteinia ja/tai NEROJA takaa, koska .....en tiedä...lähinnä siksi että on tyhmä.
Ja tuo on vain jotain mitä tyhmät tekee. Niin ne vaan tekee.
Koirat haukkuu ja paskantaa ja yrjöilee ja tuijottaa ja seuraa ja haukkuu ja syö välillä paskaansa ja noutaa palloa ja piileskelee ilotulitukselta paniikissa (josta Meidän Kaikkien tulisi ilmeisesti välittää) - ihmismuotoinen koira taasen tekee tuota edellämainittua.
Se jahtaa itseään parempia suurina massoina ja laumoina, koska ei vain OSAA mitään muuta ja tietää sen helvetin hyvin itsekin.

Olette ylijäämää. Atavismia. Hyödytöntä roskasakkia ja paskalaumaa vailla mitään. Mennyttä tai tulevaa tai mitään vitun virkaa. Jäänne jostain historian hetkestä joka on nykyään yhtä tarpeellinen ja hyödyllinen kuin savun puhaltaminen perseeseen jos on vaikkapa flunssassa. Tai tennismaila lätkässä.


Sen täytyy totisesti olla totta mitä se lempiblogaajanikin sanoi, että suurin osa "vasemmistoa" on itse asiassa JUUTALAISIA.
Juuri kenelläkään muulla ei ole vastaavaa ärsyttävää ja superprovosoivaa ottaa/ pokkaa, olla moinen vittupäinen typerä päätäänaukova kusipää, ja totaalisen VÄÄRÄSSÄoleva vieläpä, kuin heillä.

Trumpilla oli varmaankin oma luxusjahti tai vähintään jokin vene, jo alle 20-kymppisenä, kun taasen nämä "meidän" vitun vasurin paskarannut ei ole vielä 40-kymppisenäkään älykäämpiä kuin olivat esiteininä. Ja heidän ihonsa on usein yhtä kamala kuin teinin, ja jopa pahempi. Henki haisee kuten "ideologiansa" ja vaatetus on kirppiksen roskiksesta dyykattua sontaista vitun roskaa ja maku joka asiassa yhtä huono kuin se on typeräkin. Vitun rakit !
Ja luultavasti, kun kerran joku mainitsi koirat, heillä on kirppujakin. Vähintäänkin niillä joiden omituiselle vegaaniselle maitoisalle ja sairaalloisen kalpealle, rumalle, iholle todella verso joitakin partajouhiakin tjns. Siellä voi hyvinkin piillä jopa TORAKKA !
En olisi yllättynyt. Ainakin sen parran SISÄLLÄ sinänsä..... piilee, todentotta, torakka.

Trump osaa sentään pistää krakan ja puvun päälleen ja kammatta ruman ja oudon tukkansa rumasti ja oudosti, mutta perus vasuri on kuin jokin vitun lantapellosta esiinnoussut lantamöykky ilman yhtäkään hyvää puolta, ilman käytöstapoja tai tajuntaa, ilman tietoisuutta tai yhtäkään hyödyllistä piirrettä tai lahjaa.

Jumalauta KISSAKIN on hyödyllisempi "Yhteiskunnalle" kuin KAIKKI maailman vasurit !!

Tätä tosin ei tule käsittää muodossa; Kapteeni välittää ihan vitusti Yhteiskunnasta.
Ehei !! Mutta itse asia ON noin. SE on tämän jutun ydin.


Vaati tietynlaista, itsetiedotonta, pokkaa sanoa Trumppia TYHMÄKSI kun itse on jossain vitun "työkokeilussa" tai "pajalla", jossakin vitun kellarissa, villamyssyssä, pesemättömänä ja pesemättömien talttahampaidensa kanssa, virnuillen kuin typerä vitun imbesilli ! Kuin idiootti ! Kuin jokin vitun Vitun Tyhmä Perkeleen Kehari, korjaillen jotain vanhoja radioita tai pihistämässä niitä ja velttoilemassa ja kuuntelemassa jotain kuolleen neerikin Jamaikalaista mölinää.

Vitun typerät räkäpäät vitut !

Trump kulkee limusiinissa ja yksityiskoneessa ja kopterissa ja missä lie, eikä Jopolla.
Eikä mulkoile tappavan vihaisesti kaikkia jotka ei ole yhtä säälittäviä ja tyhmiä, eli kulje Jopolla, siis VANHALLA(!) Jopolla. Suoraan 1970-luvulta, alkuperäiskunno...tai no sikäli alkup. kunnossa kuin mitä nyt ojanpohjassa makaaminen on Jopolle tehnyt. Mutta kuitenkin.

Ja Trump tietää siis myös sen mitä syödä, se syö pihviä.
Eikä kokeile joka viikko uutta versiota jostain vitun Viet Namilaisesta eksoottisesta kissanpaskasta ja variksenmaidosta ja haaleasta ...jostakin....avokaadomönjästä ja/tai kookospähkinän maidosta tjns.

Eikä se kiipeile seinillä rumissa vaatteissa ja käy Pressanlinnan katolla muitten neekerien kaa kusella, koska se ihan vitun siistii ja pätevä Kapina ! Ja näin ! Jou.

Ja haisee varmaankin enemmän Armaanilta, vähemmän mätäneviltä hedelmiltä.



Kiitos.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti