tiistai 4. heinäkuuta 2017

Kapteeni vs Tunkkainen Typerys

Olin tänään ajautua taisteluun / käsirysyyn, tai miksikä sitä nyt kutsuukin, niuhottavan Suomijuntin sääntömulkun kommarin kusiläntin takia. Vitun pikku paska saatana.

Ja olenkin nyt taas sen ansiosta valmis julistamaan että; vittu että minä sitten IIIINNNNHOAAAN teitä saatanan perkeleen AASIALAISET vitun slaavilaiset jurriset ja SUPERjästipäiset perkeleen älykääpiöt imbesillit vitun kollektivisti-idiootit !!!!

Teidän geenien sietääkin joutua hukkaan koko vitun planeetalta, kuten ryssienkin yms, sitten on jäljelläolevilla HUOMATTAVASTI paremmat oltavat ja MAHDOLLISUUDET toteuttaa VAPAATA elämää ja vapaasti ITSEÄÄN eli elää Jumalan EI Luciferin tyyliin ja tavalla.

-

Turha kai kysyäkään, mutta koska te oikein opitte, vitun koirat, ettei SÄÄNNÖT ole IHMISEN yläpuolella ?!??! Eikä mitään loukkaamattomia ja Pyhiä(!!), saatanan pakanat, ja ettei niitä tule PALVOA kuten te teette. Koska te opitte olemaan IHMISIKSI ettekä jäykkäniskaisiksi robotinpaskaperseiksi !?

Saatanan kuvottava hyperinhottava vitun äijä perkele ! Oli MELEKO lähellä etten läppäissyt päin näköä, etenkin kun kyseinen vitun niljake änki lähes suuhun (osoittaakseen ettei pelkää minua) vaikka sitten joutuikin tsiigaamaan vähän yläviistoon minua, mutta kuitenkin, se oikein KOKEILI josko saisi päin näköä; mutta minähän aina sanon että minä olen N  E  R  O.
Minä TIEDÄN kyllä koska lyödä ja koska olla lyömättä; minulla on impulssikontrolli !!
Toisin kuin suurimmalla osalla "ihmiskuntaa". Jotka huutelevat MINULLE, ylivertaiselle olennolle, "sääntöjä!! sääntöjä!!" puista. Vitun perkeleen helvetin, Saatanan typerät pikku villit, ja alistuneet mitättömät nahjukset.
Vittuako siitä MINULLE kiukuttelette että olette tulleet vanhempienne ja "kirkkonne" ja "poliitikkojen" ja kyttien yms paskapussien tuhoamiksi ja mitätöimiksi ja alistamiksi ja tyhmentämiksi !?!?

MINÄHÄN OLEN SE JOKA YRITTÄÄ AUTTAA SINUT POIS TYPERYYDESTÄ vitun pässi !!!

Kyseinen tyyppi tai Vitun Inhottava Hyypiö sitäpaitsi näytti ihan TÄSMÄLLEEN Fingerporin"Heimo-Vesalta" !! Siis ai miin, nyt puhutaan melko vitun TÄSMÄLLISESTÄ jonkun muun muistuttamisesta.
Se kai PERUSTUU, herran tähden, tuohon iljetykseen se hahmo !

Eniwei. Opinpahan tuossa aiemmin päivällä siis; miten riidellään tai "argumentoidaan" tai väitellään tai intetään tai ylipäänsä keskustellaan, suomalaisen Finuiittijuntin kanssa.
Vastaus on lyhyesti: ei mitenkään.

Se on MAHDOTONTA, se lempibloggailijani ja sielunveljeni on oikeassa taaskin, kuten yhtä lukuunottamatta jokaikisessä asiassa; liian tyhmien kanssa on MAHDOTONTA väitellä ja siksi niiden kanssa ei vain tule keskustella ollenkaan.
Tyhmät on nähkää kuten naiset ja kytät ja "poliitikot", ne ei pysy itse ASIASSA koska TIETÄVÄT (ainakin alitajuisesti) olevansa ITSE niitä jotka ovat asian väärällä puolella ja totaalisen väärässä ja heikoilla jäillä, joten he pyrkivät vain VOITTAMAAN sen itse inttämisen ja keskustelun jos sitä siksi voi kutsua, ja uhkailla ja panetella ja vittuilla ja manipuloida ja pelotella, koska eivät VOI voittaa rehellisesti, koska siis, toistan, ovat väärässä ja pahuuden ja tyhmyyden puolella, vapautta ja totuutta vastaan.
Ja sitä "faittia" ei VOI voittaa puhtain keinoin; SIKSI typerillä on AINA joukkovoimaa ja jotain "kättäpidempää" mukanaan tai puhelinsoiton päässä tjns.

Tuokin imbesilli jota yritin saada kohoamaan edes kissanpaskan tasolle, tarttui täysin epäolennaiseen sivuseikkaan ja intti sitten SIITÄ autistisesti, lähinnä itselleen kai, ja vaikka miten hienosti ja rauhallisen selkeästi yritin kyseistä pikku-kusipäätä ääliötä tehdä TIETOISEMMAKSI....ei. Ei se vaan vittu onnistu. Tämän takia minä en enää yleensä edes yritä, raportoin vain tämän Blogin keinoin, josko tämä jonkun ääliön valaisee edes vähän ja ehkä toimii tienviittana sille joka olisi edes väääähän minunlaiseni ja epäröivä; älä epäröi enää, OLET tottavie vihollisten keskellä ja heidän, älykääpiöiden, maailmassa ja ulottuvuudessa. SE. ON tilanne.
Tilanne ON sellainen.

Eikä toivoa juuri ole, joten älä ole kuin minä ja yritä hyvää hyvyyttäsi VALAISTA kaikkia ympärilläsi; ne on oikeasti ELUKOITA ja nauraa sinulle ja jos kykenevät, repivät sinut kappaleiksi, sekä kuvainnollisesti että ehkä fyysisesti. "Ei helmiä sioille" kuten Raamatussa sanotaan.

Totisesti !! Aamen !


Muistakaa vitun tahmeaälyiset saatanan vitun vastenmieliset typerät muinaiset jäärät ja lantapäät, Finuiitit; kyse on IHMISYYDESTÄ ja aidosta, oikeasta inhimillisyydestä ja Rock´n´Rollista ja vapaudesta ja sen sellaisesta, se on VALKOISTA ! Kyse EI OLE teidän typerästä rumasta vitun Per-Looks ali-apinan lärvästänne tai jostain KUVITTEELLISESTA "kunniastanne" !!! Kyse on aina itse ASIASTA ja toisesta ihmisestä tai minkä lie mutantin kanssa sitten oletkin tekemisissä. Kyse EI OLE maailmankuvista ja muista sitkeistä typeristä vitun psykoottisista harhoista ja niiden härkäpäisestä puolustamisesta.
Sen kun menetätte lärvänne, huomaattekin pian ettei se edes kiinnosta ketään. Ei ainakaan Nyky Sukupuolvia; SIINÄ ne ON jo kehittyneempiä ja edellä, niitä ei luullakseni kiinnosta halaistua vittuakaan mikään vitun "kasvojensäilytyskulttuuri" suoraan pimeimmästä jurakautisesta vitun arovillien taigaviidakosta.

Ja muistakaa inttäessänne että; hehheey!! SAATAT OLLA ITSE YKSINKERTAISESTI VÄÄRÄSSÄ ja / tai TYHMÄ !


Ja täytyy erikseen vielä kehua itseäni tähän raportin, lähes, loppuun. Huomasin muutaman muun seikan lisäksi että olen saanut ns "adrenaliini-stressi-paniikin" reaktion ällistyttävän hyvin haltuuni !! Olen näemmä lähes täydessä kontrollissa nykyään !!!
Joka on erittäin ikävä uutinen VIHOLLISILLE !! HAH ahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!

I am (nearly) invincible !!






Jiiaasshh !!




...vaikka nyt itte sanonkin.








P.s Mietin sangen usein MIKSI henki jättää eteeni aina jotain tällaista vastenmielistä ja kamalaa vitun sontaa ja supertyperyksiä, mutta EHKÄ se onkin niin että HENKI KÄYTTÄÄ MINUA työkalunaan, jolla koettaa suoristaa vääristyneitä sieluja.
Sitähän minä teen itsekin joka tapauksessa, tässä, pyytämättä ja yllättäin.




S U O R I S T U K A A siis !!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti