perjantai 22. elokuuta 2014

Ruuskanen "hurjassa vireessä"


Ruuskanen ei kuitenkaan, useasta yrityksestä huolimatta, pystynyt lopunkaiken osumaan kohteeseensa eli Pääministeri Aleksanteri Tynkään eli "Alexander Stubbiin".


Ruuskanen räiski aikansa, epätoivoisesti, sinne-tänne, mutta siltikin, yhtä kaikki, hän joutui lopulta toteamaan, ettei saata osua napakymppiin. Mutta ei hän siltikään ihan metsään ja harakoille heittänyt, sillä hän onnistui kuitenkin osumaan useisiin muihin kohteisiin, mm......





Kuten näette, ei puheet "hurjasta vireestä" ole niinsanotusti "tuulesta temmattuja".

Ruuskasen kiskoessa keppiään taivaalle, tielle sattui jopa konserttiaan, Mikkelin-konserttiaan!!, pitävä Amerikkalainen teinisensaatio "Maili Sairus".

"Oujee beibi...bläääh"
Joka onkin jo aika temppu, ottaen huomioon, että keihäs kisa oli Tukholmassa!! mutta.... minkäs teet, jos ja kun keppi lentää, niin se lentää.

Maili itse oli tilanteesta lähinnä huvittunut ja jatkoi keikkansa urhoollisesti loppuun asti ilman taukoa tai keskeytystä, keikistellen toinen toistaan vähemmissä vaatteissa.

Keikan huora et lunttu -koreografiaan keihäs toki vähän vaikutti, mutta Maili jaksoi silti hymyillä ja "twerkata" (pyörittää persettään) ja "välispiikkasi" jopa ihan suomeksi !! "khetos shyoumi!! ...näät ma lä-ahen shailaran!".

No, jokatapauksessa, Ruuskasen keihäästä sai oman osuutensamyös ...joku skidi.

"Tämä kannusti minua opiskelemaan ja pysymään koulussa...kiits"
Ruuskasta jäi silti kaikkien näiden onnistumistenkin jälkeen vielä harmittamaan tuo ykköspalkinnon puutos. "Olisihan se ollut kuitenkin ihan hienoa se saada,..se saatanan rotanhampainen vitun liero, keihästettyä... mut tälläst tää on" hän sanoo.

Ja näinhän se on, kyllähän sitä olisi mieluusti katseltu varmaan siellä kotikatsomoissakin, tuota Seivästettyä Shortsiministeriä, mutta kun ei nin ei. Ei tällä kertaa.


"Iit mai shorts ! ....bwuhahahahahaha hahahaaaa vitun muulit !! buhahahaa"


Sinne se jäi, .....pyörimään ja killumaan ja nauramaan ilkeää nauruaan, Alex Stubb.

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti