torstai 15. elokuuta 2013

Kiihottuneet Rabbit

                                                                        http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288590020546.html


Juutalaiset ne sitten osaavat aina pitää itsensä sekä ajankohtaisina, että kaiken huomion keskipisteenä !. Heti kun kalikka kalahtaa heihin on meidän kaikkien lähdettävä mukaan johonkin globaaliin noitajahtiin omiamme vastaan, ....vai onko sittenkään ?!.

Ei ole. Ja olen positiivisesti yllättynyt tuon jutun kommenttiketjussa esiintyvästä suhtautumisesta asiaan, ikäänkuin kaikki Suomalaiset olisivat lukeneet, ....vaikkapa tätä suht, hevom´paska blogiani !. Nais !(nice).

Olen salaa täällä taustalla kirjoittamassa erästä suht laakeaa kirjoitusta joka taas kerran sisältää nämä muinaiset ja vähintäänkin oudot hyypiöt, joita juutalaisiksi nykymaailmassa tituleerataan, joten "stay tuned" ...pysy kanavalla.
En tiedä mitä tuo "Magneettimedia" mikä helvetin vittu se sitten onkaan, on oikein kirjoittanut, mutta ....wau, se on saanut jo Heimon takajaloilleen !. Älkää antautuko ja antako "niiden" kävellä päältänne muina miehinä, taas, todetkaa vain asiat niinkuin ne ilmenevät ja jättäkää juudenit rauhaan ja jos se ei onnistu, organisoitukaa Valkeaksi muuriksi niitä vastaan. Ne on ovelia pelureita ne, kuten monet muutkin Mustalaiset, ja valkeat taas mitä herkkäuskoisimpia höynäytettäviä.
Se on tulenarka ja helposti syttyvä yhistelmä.

Mutta palataan asiaan.

P.s aika helvetin laimea tuo "Der Stürmeriin verrattava pilapiirros" kyllä on. Laimeaa kuin lasi vettä !.

Ps.Ps  Kuten J.J Solari on sanonut, tuli tämä vaan mieleeni nyt, näin jälkikäteen, että kuten siinä parinpäiväntakaisessa Iltzikan jutussa sanailtiin ; "..homo, juutalainen...blääblääblää...ovat loukkaavia sanoja.." nin ; "Juutalainen ja Meksikaani/ Meksikolainen, ne ovat ainoat kansan / rodun -nimet jotka ovat samalla myös haukkuma sanoja.." HahahahaHAha!!. Ja nämä Suomalaiset älähtelijät tulivat  nyt vahvistaneeksi tuon, täälläkin puolella planeettaa, sanomalla tuon täyttä kissampaskaa olevan lausahduksensa. Eli se tuo esiin maailmankuvan jossa todellakin sana / nimi "Juutalainen" on haukkuma sana !! HahHAaha ...hahaa   ou boi. Ettei nyt vaan nämä mekkaloijat itse sisällä mitään "anti-semiittisiä" tunteita ja virittyneitä sävyjä ja pohjavirtoja....

Minulle sana juutalainen on vain ...kyseisen populan nimi !. Kuten Meksikolainenkin, se on joku joka on Meksikosta ja Meksikolainen. Ja jos on Virosta on Virolainen !. Näättex!? ällistyttävää eikö totta!.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti